Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért felejtenek ilyen hamar...

Miért felejtenek ilyen hamar az emberek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt években eléggé kormány-ellenes lett a közhangulat.

Nagyon sok ember van ki keményen szidja Orbánt pl itt GYK-n is.

Tapasztalataim szerint nagyon sokan vannak akik gyűlölik a Fidesz-KDNP kormányt, hogy "korruptak, stadiont építenek, közpénzt lopnak, elszegényítik az országot" stb

Ezektől az emberektől kérdezném, hogy ti elfelejtettétek, hogy az MSZP-SZDSZ kormány miket művelt amikor kormányon volt?

Sokkal rosszab volt az ország helyzete akkoriban, a szegénység is súlyosabb volt a megszorító intézkedések miatt.

Gyurcsány öszödi beszédében bevallotta amit tettek az országgal mégis utána még 3 évig kormányon és folytatódott minden ugyanúgy.

Ott van pl a Sukoró-ügy, Hagyó Miklós ügye stb

Vagy ott van az is, hogy szinte mindent privatizáltak pl gyárakat és ezzel egy rakás ember került utcára.

Ivóvízkészletünket is idegen kézre játszották és még lehetne sorolni.

Velejéig korrupt volt a baloldali kormány.

Ennek ellenére ők szidják leghangosabban a Fideszt. Olyanokkal amiket ők követtek el pl a Bajnai-kormány vette a 13. havi nyugdíjat vagy a 4-es metró stb.

Emlékszem az előző kormány idején is elégedetlen volt a nép de most méginkább azok.

Miért elnézőbbek sokan a baloldallal szemben? Nem gondolják, hogy a Fidesz sokkal jobb és nehéz neki ujjáépíteni az országot?

2016. jún. 20. 13:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19#-es vagyok megint:

Figyu, nem muszáj megfogadni amit mondok. Ez az én látóköröm. A megmaradt MSZP-től se vagyok,voltam, elájulva. De én marha ,aki '10-be a Fideszre szavaztam, most ezt látom. Ezt is ajánlom:

[link]

Ezek a mondatok se marhaságok. Ez még mindig nem a baloldalt emeli, hanem a Fideszt taszítja le. Érdemes megfontolni. Ezért feljetek én is,ahogy te fogalmazol.

2016. jún. 20. 21:12
 22/31 Pro Patria ***** válasza:

Csak egy dolog, amin megakadt a szemem:

"Azért a Feri legalább nem felejtett el minket sem. Egy picit ránézett az oktatásra, az egészségügyre. Nem azt mondom, hogy kánaánná tette, de többet érdekelte."

- Emlékszel rá, hogy a betegek átkötözetlen sebekkel feküdtek kint(!) a várófolyosón, mert sem ápoló nem volt a rendezésükre, sem kórházi ágy az elhelyezésükre? Hogy botrány volt belőle, amikor kiderült, olyan higiéniás körülmények vannak, hogy emberi fekáliával fertőzött tápanyagot kötöttek be a magatehetetlen infúziósoknak? Ez a kép - részben a rendezett világgazdasági helyzet miatt - eltűnt mára.

Az, hogy mekkorák a várólisták életmentő műtétekre is, nem most, már tíz éve is vicc tárgyát képezte.

Nem tudom, mire akartál rámutatni ezen a ponton.

2016. jún. 21. 00:24
 23/31 anonim ***** válasza:
Nézd, arra akrtam rámutatni, hogy az egészségügyet tekintve is, nem volt kánaán, megmondtam, de Feri keze meg volt kötve , ahogy mondtad,a gazdasági helyzet nem volt a világon szinte sehol olyan h gond nélkül javítsa. Viszont Viktor útjába semmi sem áll ilyen módon,de ahogy mndtaf nem sokat javult, pl az életmentő műtétek elmaradása,a várólisták, az ellátás hiánya. Így már érted?
2016. jún. 21. 00:42
 24/31 anonim ***** válasza:

" pl az életmentő műtétek elmaradása,a várólisták, az ellátás hiánya. Így már érted?"

Még mindig magyaroroszág a téma? Mert ausztriában amúgy pont ez a várólistás dolog megy különben...

így már érted?

2016. jún. 21. 00:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Hogyne érteném, de te vajon érted miről magyarázok...?;)
2016. jún. 21. 01:09
 26/31 Pro Patria ***** válasza:

"Nézd, arra akrtam rámutatni, hogy az egészségügyet tekintve is, nem volt kánaán, megmondtam, de Feri keze meg volt kötve , ahogy mondtad,a gazdasági helyzet nem volt a világon szinte sehol olyan h gond nélkül javítsa."

- Kiemelem a kérdésemet: Miben "legalább próbált tenni"?

2016. jún. 21. 02:23
 27/31 anonim ***** válasza:

Pro Patria, gondold végig. Mit gondolsz melyikből jössz ki jobban? Ha van vizitdíj , a kórházi napidíj mellé, egészségügyre alacsonyabb adók, vagy pedig úgy hogy nincs vizitdíj, de támogatás se nagyon, és emelkedett adók rajta, plusz bevezetett új adók?

Ez nem nehéz. Látható, hogy az egeészségügyből csak annyit látunk, hogy egyenlőre négerek tánca a szénbányában. Bizonytalan,nem mintha akkor biztosabb lett volna sokkal, de legalább picivel. Nem volt , mondtam már, kánaán , az akkori helyzet, hogy itt az "igéret földjét" teremtse meg.

2016. jún. 21. 11:05
 28/31 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz? Abban az időben voltak a híres kórház csődök. Kicsit nagyobb létbiztonság lol... miket nem mondasz.
2016. jún. 21. 11:08
 29/31 anonim ***** válasza:
"Kórházi csődök." Na ,mit gondolsz mi ez? Te ezt minek nevezed? Segítek: ez bizonyos helyzetek tünete. Nem nehéz. Na mit gondolsz miért mondtam hogy nem kánaánban kormányzott? Figyelni kéne arra amiről beszélek. Gondold végig..
2016. jún. 21. 11:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Amikor ezek a dolgok mentek még kanyarban nem volt a válság. Gyakorlatilag kánaánban kormányozhatott.
2016. jún. 21. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!