Az a helyzet hogy ezzel mind egyetértek. Mindezért ez rossz kormány.(mondjuk a földrajzi elhelyezkedésessel nem látok egy utat,de a többi ja.) Én nekem mint egyszerű embernek, mint egy szimpla rang nélküli embernek egyre nehezebb. Egyre nehezebben találok munkahelyet,egyre többet dolgozom egyre kevesebbért. Egyre bizonytalanabb az életem. A gyerek jövője is bizonytalan. Ne tudhatom,hogy a gyerekeknek milyen lehetőségeik maradnak tanulni, majd dolgozni. Szakmámmal nem is tudok elhelyezkedni peldául. Éppencsak nem érezzük a szegénységet mer semmi olyanra nem költünk ami a lét fentartáshoz szúkségestől több lenne. Egyre nehezebb ebben az országban. Ezért nem tartom jobbnak ezta kormányt az előzőnél. Semmivel se. Persze ők se voltak spanyolviasz gyárok,de mondjuk velem, mint egyszerű emberrel többet törődtek. Ugyhigy a válasz igen, egyre rosszabbul élünk szerintem . Én személyszerint várok már egy olyan kormányt aki változtat ezen, és inkábbjobb lesz ez az egész. Egy kis pártot kéne felemelni amit eddig még nem is gondoltak meg. Ez már alternatíva a váltásra. Pl LMP, PM, DK, vagy valami ilyesmi. Csak lenne már váltás...
2016. jún. 20. 23:55
12/119 anonim válasza:
És az előző kommenthez még annyit tennék plusszba, hogy a sztrájtörvényt is módosította, mostmár csak úgy lehet sztrájkolni, hogy az elégséges szolgáltatást fenn kell tartani, csakhogy ebben az esetben a sztrájk semmit sem ért, nincs nyomásgyakorló ereje... így húzta ki lopakodva a fogát az embereknek!
2016. jún. 20. 23:58
13/119 anonim válasza:
Az a ti bajotok, hogy nem vagytok olyan nagyszerű gyermekek, mint Lázár Boldi vagy a Récsel.
Ha olyan életrevalóak lennétek, mint ők, akkor nem lenne több problémátok az életben, mert minden sikerülne.
2016. jún. 20. 23:58
14/119 anonim válasza:
A #10-es maximálisan igazat mond. Ez a gyerekek fő problémája. Ebben például segítséget és változást hirdet , igér az LMP. Egyébként a munkahely kérdés is megoldaná,denem Fidesz módra ahogy mondtam. Nem radikalizmus kell, ebben az országban,csak egy törődő kormány végre. Én a helytekben meggondolnám ezt.
2016. jún. 21. 00:00
15/119 anonim válasza:
Jaja Ráhelke aki mindent "önerőből ért el" xd
2016. jún. 21. 00:00
16/119 anonim válasza:
#13-as:figyu
. Köszönjük szépen.
Lázár János: "akinek semmilyenincsaz annyit is ér...." ezt kapjuk......köszi
2016. jún. 21. 00:02
17/119 anonim válasza:
Csak ezek a "semmit se érő emberek" tartják el az egész politikai érát... szerintem Magyarországon soha nem volt igazi demokrácia, az igazi demokrácia Svájcban van, ahol minden fontos kérdésről népszavazást tartanak, itt meg nevetséges népszavazások voltak, gyakorlatilag csak a politikai játszmák egyik eszköze lett ez az politikai jog vagy minek nevezzük, például az új alkotmányról, a tandíjról de a Budapesti (szerintem teljesen szükségtelen, drága és pazarló) olimpia tervezgetéséről is ki lehetne írni egy népszavazást, Paks II-ről nem is beszélve!
2016. jún. 21. 00:06
18/119 anonim válasza:
"szerintem Magyarországon soha nem volt igazi demokrácia, az igazi demokrácia Svájcban van, ahol minden fontos kérdésről népszavazást tartanak"
Helyesen így hangzik : Az igazi demokrácia svájcban van, mert mindenre 10* annyi a pénz, és nem kell a hiányát ideológiai marhaságokkal betömni, hogy mi jobb várat építenénk a szarból!
2016. jún. 21. 00:13
19/119 anonim válasza:
" csak a politikai játszmák egyik eszköze lett ez az politikai jog vagy minek nevezzük, például az új alkotmányról, a tandíjról de a Budapesti (szerintem teljesen szükségtelen, drága és pazarló) olimpia tervezgetéséről is ki lehetne írni egy népszavazást, Paks II-ről nem is beszélve!"
Az a baj, hogy ezekről a kérdésekről egyébként az embereknek fogalmuk sincs.
Egy kérdéssel helyettesíthető a gondolatviláguk lényege :
-Gyűlöli-e ön Orbán Viktort?
ezt a kérdést pedig feltették legutóbb 2014ben, ahol a nemek győztek
2016. jún. 21. 00:21
20/119 anonim válasza:
Lenne fogalmuk róla, ha nem lennének elbutítva a Mónika Showval meg Győzikével, hanem értelmesen és korrektül fel lennének világosítva, egyébként a Jobbik + Ellenzék + LMP szavazóinak száma (vagyis a Nem-Fidesz) még a határontúliakkal megerősített Fidesz-tábort is jócskán meghaladta, csak a választási rendszer kissé aránytalan és ezért lett 2/3-a!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!