Mit szólnátok hozzá, ha Brexit és Hunxit lenne, és az alábbi látvány fogadna a TV-ben? Örülnétek neki?
Sok kocsiból álló szerelvény fut be Hegyeshalom állomásra Ausztria felől, ami rogyásig tele van emigráns magyarokkal.
Határőrök lépnek a kocsik ajtajához és libasorban kezdenek kiszállni az emberek, a határőr mindegyikük útlevelébe ÉRVÉNYTELEN pecsétet nyom.
Az állomásépület előtt egy rézfúvós banda egy indulót játszik, és mindenhol magyar zászlók lengenek.
A felnőttek kezébe prospektust nyomnak Magyarország törvényeiről, a gyerekeket egy terembe terelik, ahol Kockásfülű Nyulat és Nagy-Ho-Ho-Horgászt vetítenek nekik, amíg megérkeznek a buszok.
Az állomás előtti utcán személyesen Orbán Viktor üdvözli az embereket, majd buszokba terelik őket, a felnőtteket felvevőtáborokba, a gyerekeket gyermekotthonokba, amíg feldolgozzák az adataikat.
"Kérdésre visszatérve: nem gondolod, mennyire elborult fantáziád van? XD
Rajtad kívül senki nem pártolná ezt. Tán még Orbán is sokallaná."
Én támogatnám :)
'"Kérdésre visszatérve: nem gondolod, mennyire elborult fantáziád van? XD
Rajtad kívül senki nem pártolná ezt. Tán még Orbán is sokallaná."
Én támogatnám :)'
Akkor gondolod át még 1x :D
A táborban így folyna az egyik gyerekvizsga:
Odahívják Petikét, és adnak neki két képet, az egyiken egy BMW van, a másikon egy Trabant.
Megkérdezik:
"Na Petike, melyik jobb autó, a BMW vagy a Trabant?"
"A Trabant!"
"És miért a Trabant?"
"Mert kelet-európai vagyok!"
"Rendben van, átmentél!"
Bejön Lacika, tőle is, hogy melyik a jobb:
"A BMW, modernebb, gyorsabb, kényelmesebb..."
"Megbuktál!"
'"Na Petike, melyik jobb autó, a BMW vagy a Trabant?"
"A Trabant!"
"És miért a Trabant?"
"Mert kelet-európai vagyok!"
"Rendben van, átmentél!"
Bejön Lacika, tőle is, hogy melyik a jobb:
"A BMW, modernebb, gyorsabb, kényelmesebb..."
"Megbuktál!"'
Úúúgy! Szóval diszkrimináljuk a nyugati cuccokat? Ejnye-bejnye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!