Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?
""Akkor hogy kerültek palesztinok Budapestre, akik késsel támadtak egy fiatal lányra a városban?
Hogy kapnak el akkor még most is illegális bevándorlókat a határnál, hogy sikerült átjutniuk a határon?""
Basszus!
Nem azt mondták, hogy most már egyetlenegy menekült sem érkezik. A határokat nem lehet hermetikusan lezárni.
De azért nem több százan - ezren érkeznek naponta mint a kerítés előtt.
"Az nem tűnt fel, hogy sokkal kevesebben jönnek?"
És szerinted a kerítés miatt jönnek kevesebben, vagy mert az EU megegyezett a torokokkel, h beszall a táborok ellatasaba, így eleve kevesebb menekült indul útnak?
Szerinted a kettő közül melyik történt?
# 7/25 Időpont ma 17:33
Valamelyik agyament oldalon volt. Kb. azon a színvonalon, mint a mindenegybenblog. Még itt is védték sokan, hogy de igen, annyit akarnak.
# 7/25 Időpont ma 17:33
Már megint egyetlen mondaton belül ellent mondasz magadnak :-D Most akkor senki nem mondta, vagy a szélsőségesek?
És még te beszélsz színvonalról :-D
Mellesleg én miben tévedtem? Hogy az 1-2 ezer hihetőbb mint a 800 millió? Hát... :-D Rajtad már tényleg csak nevetni lehet.
Kósa charterjáratos interjúját tagadni meg úgy nagyjából eleve szánalmas.
Mondjuk azt nem mondta melyik nyáron... :-D
Na, de jó fej vagyok, kerestem fideszhívő oldalt ami ki merészelte tenni:
Lassúak azok a charter gépek. :-(
"akkor is csak 112 ezer embert "kéne visszafogadni"."
Értitek? A tetro féle linken ezt írják.
Csak holmi 112 ezer ember, mi az?!Semmi....
Egyébként a 112 ezer még mindig közelebb van a 160 ezerhez, mint amit az EU meg ti be akartok adni....mennyi is?1300?:D
19.34
Na akkor elemezzünk együtt mondatot:
"Most én bárhogy számolom, ha a 2012 óta összes Magyarországon nyilvántartásba vett, de aztán nyugat felé tovább utazott ilyen külföldit egyszerre küldenék vissza, aminek egyébként semmi esély sincs, akkor is csak 112 ezer embert "kéne visszafogadni"."
Ez azt jelenti, hogy összesen 112ezer menekült ment át rajtunk a 2012-től a cikkig. Ha ezt mind egyszerre vissza kellene fogadnunk (amit te tényként említesz a cikkre hivatkozva :D ), az valóban 112ezer. De erről a kvótával kapcsolatban szó sem volt. A kvóta lényege éppen az, hogy ne ez történjen, hanem a menekültek szétosztása. És miközben a fidesz százezrekről, néha milliókról beszél, akik majd Magyarországra érkeznek, a hivatalos eu-s szám mindössze 2000 fő. Szóval nekem nehezemre esik komolyan venni a kormányt...
"És szerinted a kerítés miatt jönnek kevesebben, vagy mert az EU megegyezett a torokokkel, h beszall a táborok ellatasaba, így eleve kevesebb menekült indul útnak?
Szerinted a kettő közül melyik történt?"
szerintem hülye vagy. a kerítés már rég állt amikor az eu-török tárgylások még el se kezdődtek.
"Ez azt jelenti, hogy összesen 112ezer menekült ment át rajtunk a 2012-től a cikkig."
Papíron. Az meg kész röhej, hogy valaki szerint a kerítés nem volt jó :D
Innentől kezdve meg én nem tudlak titeket komolyan venni meg az EU-t. 1300 fő, hát persze :D
Annyi most is van az országban, szal nem értem a hisztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!