Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?
Hát például a dublini egyezményt amikor megfogalmazták szó nem volt még arról, hogy a menekült szó, majd ezt fogja jelenteni.
A legközelebb majd az "erőn felül" fog mást jelenteni Brüsszelben, ha esetleg megint kényelmetlenül sok képzetlen migránst engednek be és nem tudnak velük mit kezdeni.
20.40
tudom hogy nem te mondtad. azt kérdezd mi a bizonyíték arra hogy a kormány hazudik. ez amit leírtam.
hetekig hallgattuk hogy több százezren vannak útban ide. és sosem értek ide. akkor kimondhatjuk, hogy hazudtak, nem?
tetro a sosem, az még nem következett be
ellenben a közel-keleti és az afrikai helyzet nem hogy csillapodni, de fokozódni látszik
most épp azért nincs rogyásig a keleti, mert Merki lespanolt a törökökkel, hogy inkább ott csöveljenek, a törökök pedig lőnek a szír határon arra, akik úgy gondolják erre van a jobb élet reménye
20.46
jajj, ne játsszuk már ezt. nem arról volt szó, hogy majd valaha jöhetnek sokan, hogy MOST úton vannak ide, napi 15ezer ember fog érkezni ide MOST, meg az EU mindjárt indítja ide a charter járatokat 200.000 migránssal. Azóta lassan eltelt egy év. Hol vannak ezek százezrek?
nézd tetro, tele a világsajtó, hogy mekkora szar van a palacsintában
nem tehetek róla, hogy még mindig a gonosz kurmány viktor összeesküvés elmélet sztorit erölteted
"Hát nem tudom, ha én azt mondom, hogy jelenleg úton van ide 200.000 ember, és azok soha nem érnek ide, az azért minimum furcsa."
valóban nem, mert a szír-török határon megállították őket
nem tudom ezt miért kell 200 ezerszer elmondani
49: "elmegyek szavazni és rajzolok majd egy nagy lófütyköst a lapra"
Ne tedd, ezt is érvényes szavazatnak tekintik, és úgy számolják, ahogy a kormánynak jó.
Én nem megyek el szavazni, de ennek sincs jelentősége. A szavazatszámlálás eredménye már most meg van írva: érvényes volt, a választásra jogosultak 87%-a megjelent, és 99,7% a kormány elvárása szerint voksolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!