Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alkotmánybíróság jóváhagyta...

Az alkotmánybíróság jóváhagyta a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás indítványát, erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 21. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
9%

Hát például a dublini egyezményt amikor megfogalmazták szó nem volt még arról, hogy a menekült szó, majd ezt fogja jelenteni.

A legközelebb majd az "erőn felül" fog mást jelenteni Brüsszelben, ha esetleg megint kényelmetlenül sok képzetlen migránst engednek be és nem tudnak velük mit kezdeni.

2016. jún. 21. 20:40
 42/51 tetro ***** válasza:
79%

20.40

tudom hogy nem te mondtad. azt kérdezd mi a bizonyíték arra hogy a kormány hazudik. ez amit leírtam.

hetekig hallgattuk hogy több százezren vannak útban ide. és sosem értek ide. akkor kimondhatjuk, hogy hazudtak, nem?

2016. jún. 21. 20:42
 43/51 anonim ***** válasza:
8%

tetro a sosem, az még nem következett be

ellenben a közel-keleti és az afrikai helyzet nem hogy csillapodni, de fokozódni látszik

most épp azért nincs rogyásig a keleti, mert Merki lespanolt a törökökkel, hogy inkább ott csöveljenek, a törökök pedig lőnek a szír határon arra, akik úgy gondolják erre van a jobb élet reménye

2016. jún. 21. 20:46
 44/51 tetro ***** válasza:
79%

20.46

jajj, ne játsszuk már ezt. nem arról volt szó, hogy majd valaha jöhetnek sokan, hogy MOST úton vannak ide, napi 15ezer ember fog érkezni ide MOST, meg az EU mindjárt indítja ide a charter járatokat 200.000 migránssal. Azóta lassan eltelt egy év. Hol vannak ezek százezrek?

2016. jún. 21. 20:49
 45/51 anonim ***** válasza:
31%

nézd tetro, tele a világsajtó, hogy mekkora szar van a palacsintában

nem tehetek róla, hogy még mindig a gonosz kurmány viktor összeesküvés elmélet sztorit erölteted

2016. jún. 21. 20:53
 46/51 anonim ***** válasza:
13%
Nem tartom kizártnak, hogy már most is több százezren vannak az eu-ban, akik az elmúlt egy évben jöttek. Amúgy meg amikor a kormány ezeket mondta, akkor még nem volt eu-török megállapodás, és a tendencia alapján joggal mondhatta ezt a számot. Szóval nem hazudott, csak nem volt igaza.
2016. jún. 21. 20:53
 47/51 tetro ***** válasza:
78%
Hát nem tudom, ha én azt mondom, hogy jelenleg úton van ide 200.000 ember, és azok soha nem érnek ide, az azért minimum furcsa. Bizonyára a megállapodás miatt nem jöttek, csak akkor ezek szerint nem is voltak úton még. De bizonyára én látok ebben összeesküvést, és csak a rosszat feltételezem szegény kormányunkról, hogy simán tudták hogy hazudnak, mert uszítani akartak valaki ellen. Ez van, ilyen összeesküvés hívő vagyok. Pedig csak simán nem úgy gondolták a hetekig nyomott propagandát...
2016. jún. 21. 20:56
 48/51 anonim ***** válasza:
58%
Én elmegyek szavazni és rajzolok majd egy nagy lófütyköst a lapra és aláírom, hogy "Ezt Viktorba meg az összes arab gyökérbe!"
2016. jún. 21. 21:03
 49/51 anonim ***** válasza:
21%

"Hát nem tudom, ha én azt mondom, hogy jelenleg úton van ide 200.000 ember, és azok soha nem érnek ide, az azért minimum furcsa."

valóban nem, mert a szír-török határon megállították őket

nem tudom ezt miért kell 200 ezerszer elmondani

2016. jún. 21. 21:45
 50/51 anonim ***** válasza:
59%

49: "elmegyek szavazni és rajzolok majd egy nagy lófütyköst a lapra"

Ne tedd, ezt is érvényes szavazatnak tekintik, és úgy számolják, ahogy a kormánynak jó.

Én nem megyek el szavazni, de ennek sincs jelentősége. A szavazatszámlálás eredménye már most meg van írva: érvényes volt, a választásra jogosultak 87%-a megjelent, és 99,7% a kormány elvárása szerint voksolt.

2016. jún. 22. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!