Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van Pesten ennyi emberne...

Miért van Pesten ennyi embernek kutyája? Miért nem szabályozák őket?

Figyelt kérdés

Összepisilnek minden járdát, oszlopot, épületek sarkait. Többször volt már hogy öklendezve mentem végig egy utcán. Visszataszító.

Emellett odaszarnak a járdára, jó felszedi a gazdája, de te abba belelépsz a cipődre csak ráragad egy kicsi belőle, amit utána beviszel a lakásodba, ahol a babád földön kúszva mászik és utána a szájába veszi a kezét.

2016. jún. 29. 09:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Többször volt már hogy öklendezve mentem végig egy utcán. "

Azért ne túlozz :DDDD

2016. jún. 29. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

Pesten rendkívül igénytelenek az emberek sajnos.

Engem jobban aggaszt mondjuk a Keleti, hulla részegen, beszarva, behugyozva feküdnek a liberálisok a földön.

Persze ha szólsz, még neki áll feljebb.

2016. jún. 29. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek. És rohadtul nem szedi fel mindenki, csak mondják. Akkor miért látni minden sarkon kutyaszart? Ha meg olyan állagú, fel se tudja szedni. A húgyot meg pláne nem. Városba nem való kutya.
2016. jún. 29. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Max. annyi szabályozást vezetnék be, hogy csak szobakutyát lehessen tartani. Érdemesebb lenne itt is a megelőzésre koncentrálni, hogy az embereknek ne jusson eszébe betondzsungelben nagyobb testű és mozgásigényű állatot tartani.
2016. jún. 29. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

# 2

Persze :D A liberálisok ismérve hogy besz..rnak és beh..gyoznak.. Nagyon komolyan lehet venni téged.

"Emellett odaszarnak a járdára, jó felszedi a gazdája, de te abba belelépsz a cipődre csak ráragad egy kicsi belőle, amit utána beviszel a lakásodba, ahol a babád földön kúszva mászik és utána a szájába veszi a kezét."

Ember! Ha babád van aki földön kúszik és a szájába veszi a kezét alapból nem mászkálnék koszos cipőben a lakásban, kutyától függetlenül.

2016. jún. 29. 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
"Miért van Pesten ennyi embernek kutyája?" Mert kevés gyereke van. A szomszédokat, munkatársait meg utálja. Valami társ meg azért csak-csak kell. Föleg olyan amelyiknek ha azt mondja "Ül!" akkor leül engedelmesen, nem pofázik vissza.
2016. jún. 29. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"A liberálisok ismérve hogy besz..rnak és beh..gyoznak."

Miért, kié?

2016. jún. 29. 12:32
 8/11 partizana ***** válasza:
100%

"Miért, kié?"

A primitív barmoké politikai hova tartozástól függetlenül.

2016. jún. 29. 13:51
 9/11 partizana ***** válasza:

Egyébként a kérdésre válaszolva.

Tolerancia. Egyszerűen csak jobban kéne büntetni ha nem szedik össze. Amit írtál az ugyanolyan rasszizmus, mintha egyöntetűen a cigányokat vagy a fekete bőrűeket tiltanád ki.

Vagy te azt szeretnéd, hogy a városokban élő állatok egy menhelyen szeretet nélkül haljanak majd meg? Elég elmaradott gondolkozású egy ember lehetsz, ha félted a kölyköd vedd le a cipőd mielőtt belépsz a lakásba, meg moss föl rendesen naponta. Ne próbálj kirekeszteni más élőlényeket, csak mert te intoleráns vagy.

2016. jún. 29. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is többször öklendezve mentem már el Pesten, de nem a kutyák miatt, hanem az undorító, részeg hajléktalan és csövesek miatt, akik felszállnak a buszra, majd jól bepállják az egész buszt, amin nem lehet sokszor szellőztetni, ez a 35 fokos busz belsejében egy olyan gyomorfacsaró "élményt" ad, hogy legszívesebben kiugranék az ablakon (amit sokszor nem lehet kinyitni). Na, én ettől öklendezem.

Tudod, amíg a kutya nem tehet arról, hogy hová piszkít, addig ezek az emberek igen. Először őket kéne szabályozni, és eleve fel sem engedni őket a buszra.

2016. jún. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!