Miért van Pesten ennyi embernek kutyája? Miért nem szabályozák őket?
Összepisilnek minden járdát, oszlopot, épületek sarkait. Többször volt már hogy öklendezve mentem végig egy utcán. Visszataszító.
Emellett odaszarnak a járdára, jó felszedi a gazdája, de te abba belelépsz a cipődre csak ráragad egy kicsi belőle, amit utána beviszel a lakásodba, ahol a babád földön kúszva mászik és utána a szájába veszi a kezét.
"Többször volt már hogy öklendezve mentem végig egy utcán. "
Azért ne túlozz :DDDD
Pesten rendkívül igénytelenek az emberek sajnos.
Engem jobban aggaszt mondjuk a Keleti, hulla részegen, beszarva, behugyozva feküdnek a liberálisok a földön.
Persze ha szólsz, még neki áll feljebb.
# 2
Persze :D A liberálisok ismérve hogy besz..rnak és beh..gyoznak.. Nagyon komolyan lehet venni téged.
"Emellett odaszarnak a járdára, jó felszedi a gazdája, de te abba belelépsz a cipődre csak ráragad egy kicsi belőle, amit utána beviszel a lakásodba, ahol a babád földön kúszva mászik és utána a szájába veszi a kezét."
Ember! Ha babád van aki földön kúszik és a szájába veszi a kezét alapból nem mászkálnék koszos cipőben a lakásban, kutyától függetlenül.
"A liberálisok ismérve hogy besz..rnak és beh..gyoznak."
Miért, kié?
"Miért, kié?"
A primitív barmoké politikai hova tartozástól függetlenül.
Egyébként a kérdésre válaszolva.
Tolerancia. Egyszerűen csak jobban kéne büntetni ha nem szedik össze. Amit írtál az ugyanolyan rasszizmus, mintha egyöntetűen a cigányokat vagy a fekete bőrűeket tiltanád ki.
Vagy te azt szeretnéd, hogy a városokban élő állatok egy menhelyen szeretet nélkül haljanak majd meg? Elég elmaradott gondolkozású egy ember lehetsz, ha félted a kölyköd vedd le a cipőd mielőtt belépsz a lakásba, meg moss föl rendesen naponta. Ne próbálj kirekeszteni más élőlényeket, csak mert te intoleráns vagy.
Én is többször öklendezve mentem már el Pesten, de nem a kutyák miatt, hanem az undorító, részeg hajléktalan és csövesek miatt, akik felszállnak a buszra, majd jól bepállják az egész buszt, amin nem lehet sokszor szellőztetni, ez a 35 fokos busz belsejében egy olyan gyomorfacsaró "élményt" ad, hogy legszívesebben kiugranék az ablakon (amit sokszor nem lehet kinyitni). Na, én ettől öklendezem.
Tudod, amíg a kutya nem tehet arról, hogy hová piszkít, addig ezek az emberek igen. Először őket kéne szabályozni, és eleve fel sem engedni őket a buszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!