Szerintetek ez így jó, ahogyan vitatkoztok a semmin (aktuális politika)? Lehet, hogy inkább önmagunkban találjuk meg a megoldást, amikor szembenézünk félemeinkkel, korlátainkkal? Lentebb van megjegyzés
Erre van egy oldal,címe:A nyugalom tengere,és baloldalt lentebb egy alcím:Tükörvilág címmel,és úgy érzem,hogy elég jól leírja a dolgokat.Pár perc alatt elolvasható.Vannak az oldalon olyan dolgok írva,olyan alcímekkel,amikkel én sem értek egyet,de a Tükörvilággal igen.Ha úgy érzitek elolvassátok,ha meg nem,akkor nem.Ha belül is úgy érzitek,hogy ebben van valami,vagy igaz,akkor tényleg az,ha meg nem,akkor is a ti döntésetek.
Ezt írhattam volna az ezotéria rovatba is,de megfelel ide is.
"De úgy érzem,hogy egymásért többet tudunk tenni,hogy lelkileg,testileg megmeneküljünk,mint egy emberre várva,hogy megoldja.De Te érzed,elengedem a kérdést."
Nem tudom hogy honnan akarsz megmenekülni, de ha nem törődsz a sorsoddal, más kezébe adod a téged érintő kérdéseket, akkor fogsz elveszni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!