Hogy hallhatta dr Orbán Viktor pártelnök úr a kiáltásomat, hogy "Elég volt. "?
Ez a kérdés, így ahogy van, hülyén van feltéve. Vagy most komolyan kérded? Hiszen te is tudod rá a választ.
És miért írod, hogy hallhatta e a kiáltásodat, amikor a kisbetűs kiegészítésbe meg azt írtad, hogy nem is szóltál?
Tehát a válasz: sehogy nem hallhatta. Kettő darab "t"-vel.
Barátom, az egy "t"- magam is észrevettem, és tegnap 22:20-kor - SZÉGYENKEZVE - már korrigáltam. (Annyira elszégyelltem magamat, hogy vezeklésül, ma nem is regeliztem.)
A kérdést azért kellet ilyen "hülyén" feltenni, mert a moderátorok már szerkesztés közben belekötöttek.
Te vagy az első, aki megérezte, hogy ebben van egy nagy adag irónia. A másik oldallal ellentétben így fejezem ki a rokonszenvem teljes hiányát.
A nagybetűs és a kisbetűs között sincse semmi ellentét. Ha én, mint "emberek" (Ezt a szót használta a pártelnök úr) ne kiáltok, az még a szomszéd utcából sem hallatszik. Egyébként ez lehet egy finom játék is anyanyelvünkkel. Ha véletlenül még soha sem hallottad, hadd hívjam fel szíves figyelmedet egy zseniális Karinthy poenra: "Én egyetemi tanár vagyok. És a Sorbonne-on nem vagyok az."
Hogy hallhata dr Orbán Viktor pártelnök úr a kiálltásomat, hogy "Elég volt. "?
Ha valaki leforditja magyarra, hogy mitjelent ez a mondat, megköszönném. Nem tudom, hogy finnül, vagy lappul van, de,hogy nem magyarul az egyszer biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!