Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbikosok miért istenítik...

A Jobbikosok miért istenítik oroszországot?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 11:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Én a google street view-n nézegettem, és szerintem sem olyan rossz a helyzet.
2014. máj. 15. 06:25
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
Mert az orosz irányítási mechanizmus bejönne nekik nagyon, ha ők lennének kormányon.
2014. máj. 15. 07:45
 13/20 Mikatink válasza:
Például, mazohisták.
2014. máj. 17. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
kágébéla miatt. meg stockholm-szindróma. meg a rég nyalt segg újra nyelvhegyre kívánkozik.
2014. máj. 17. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:
3%
Azért mert logikusan gondolkoznak, mivel az Eu tönkre vágta Magyarországot, ezért inkább Keletre kellene nyitni mert ott van piac, de ezt még egy óvodás is látja.
2014. máj. 17. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
még az oroszokat hagyján, de a nagy keresztény jobbik még iránt és, és azt mondta vona is hogy nincs más út csak az iszlám, ettől kezdve nem hiszek én egy szavuknak sem
2014. máj. 19. 14:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

# 15

látszik nem éltél a kommunizmusban, érdekesnek találnád azokat az időket, akkor is szinte mindenki tudta hogy az oroszok hazavágtak minket, csak papíron nézett jól ki a gazdaság...

2014. máj. 19. 14:52
 18/20 Kulcsos7 ***** válasza:

Én éltem a "kommunizmus " alatt.

Nézzük csak: volt munka, volt termelés, volt létbiztonság, közbiztonság. KGSt??? volt motorgyárunk, buszgyárunk, cokorgyárunk, mezőgazdaságunk, kohászatunk, gépgyárunk, konzervgyárunk, elektronikai iparunk...sorolhatnám!!! most mi is van??? bújtatott emberek dolgoztak az üzemekben??? most mivan????

2014. máj. 26. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:

"volt motorgyárunk, buszgyárunk, cokorgyárunk, mezőgazdaságunk, kohászatunk, gépgyárunk, konzervgyárunk, elektronikai iparunk..."

...hitelből.

2014. máj. 30. 15:04
 20/20 Árpi4 ***** válasza:

Oroszország, és németország között a II. Világháború előtt sok hasonlóság volt, társadalmi értelemben. Miután az új generáció felnőtt, rádöbbentek, hogy sok gyermeknek német az apja. (letelepített hadifogjok stb.) Ezek ragaszkodnak örökségükhöz, és még a német nyelvet is tanulják. Az oroszok csodálata a németek irán tovább fokozódott, hogy németország ismét a Világ "tetejére" küzdötte magát. Az ifjúság pedig igyekszik a német mintákat másolni, ennek része az ideológiai szemlélet is. Bár az teljes félreértés, hogy ennek a fasizmushoz lenne köze. Ez csupán genetikai és kultúrális örökség ! Pl. a legtöbb német tankokkal kapcsolatos filmet az oroszok töltik fel a You Tube-ra.

A Jobbik "közeledése" tehát nem más, mint a német-orosz kapcsolatokban lévő mozgatóerő felismerése.

2014. máj. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!