Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Átverés, csalás károsultjaként...

Átverés, csalás károsultjaként mekkora összegtől érdemes feljelentést tenni? Mekkora az értékhatár?

Figyelt kérdés

28000 Ft-tal foglalkozik a rendőrség egyáltalán vagy csak abban az esetben ha rajtam kívül másokat is átvert neten az illető?

Nem tudom van e értelme. Félek hogy még a 10000 Ft os illetéket is elbukom....

2023. febr. 13. 13:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10# Igen. Bár ugyan több mint egy hónap múlva, de szerencsre végül elküldte az általam előre kifizetett terméket.

De szerintem ez annak tudható be hogy előtte azt írtam neki hogy megtettem a rendőrségen a feljelentést és várja otthon az idézést

febr. 20. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

köszi a választ. Akkor lényegében jó vége lett.

Mi 32 ezer Ft-ot utaltunk el. Azóta letiltott engem is és férjem is mindenhonnan. Kiderült, álnév, kamu profil volt (pedig hihető volt. Családi képek, sok ismerős, stb...)

A bank segítségével kiderült, a számlatulajdonos egy teljesen más személy.

Feljelentést tettünk. Egyenlőre várunk.

10#

febr. 20. 09:50
 13/13 Med_fet_ati válasza:
Érdemes, mert ha több eset történt, akkor összeadódik, nem csak a Te elbukott pénzed számít.
márc. 6. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!