Mit éreztél, amikor legelőször megbilincseltek?

válasza:

válasza:

válasza:Hát hogy mostantól jól meg leszek dugva.
Úgy is lett...

válasza:Engem az őrizetbe vételkor nem bilincseltek meg, csak fogták a karomat. Akkor bilincseltek meg, amikor az előzetesből átvittek a bíróságra.
Igazából semmilyen nyomot nem hagyott bennem.
Egy hónapig voltam benn.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha pl. hiszti, vagy balhé van, gondolom kapnak bilincset az abban résztvevők pár órára?
Akár szökés céljából, vagy pl. hiszti miatt?
Nyilván a gyilkosok és veszélyes bűnözők elfogásánál nem mondják, sőt semmit nem mondanak, hanem hirtelen rámennek az illetőre és ledobják a földre, majd hátul megbilincselik. A kérdésem nem is a veszélyes bűnözők bilincselésére irányul, hanem a kisebb súlyú...
1994 dec. 2-án a 613-as számú gyorsvonat (tudom, mert vasútbuzulls vagyok XD), Szajolban kisiklott, a váltókezelö, tolatásvezető emberi mulasztás miatt, ahol nem a mozdonyvezető volt a hibás, ugyanis neki szabad zöld jelzés volt egyenesen, így meg volt engedve, hogy...
Ma mentem a Debreceni Járásbíróságra. Előre szólok, hogy félre ne értsétek, nem csináltam semmi bűncselekményt, csak azért mentem oda, mert még a sátorügybe tavaly jogerősen felfüvgesztettet kaptam, 1 évet 2 évre felfüggesztve és utána nemsokkal küldtek levelet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!