Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van valaki, aki nyert már...

Van valaki, aki nyert már pert autó hitelben? Van rá esély?

Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok. Autó hitelünk van, és nagyon sok pénzt befizettünk már. Mostanában hallani a hírekben, hogy átfogják vizsgálni a szerződéseket. A Budapest Banknál vettünk fel 800 ezret,72 hónapra, ezt már 12 hónappal elhúzták,17700 -al kezdtük, ma már 48000 -et fizetünk. Eddig 1700000 ft-ot fizettünk ki, még hátra van 500 ezer forint. Egy ismerősöm ajánlott egy férfit, aki közvetítő féleség, ő ajánl egy ügyvédet, mindezt 50000 ft-ért. Biztat, hogy megnyerhetjük.
2014. máj. 6. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Mégis, mit nyernétek meg? Aláírtál egy papírt hogy tudomásul vetted ha változik a frank árfolyama akkor változik a tartozásod is.

Ugye milyen jó volt alacsony kamatra felvenni a devizahitelt?

2014. máj. 6. 23:24
 2/4 anonim válasza:

Ne adj SENKINEK pénzt mert csak le akar húzni!!!

Max utólag!!!

(Én szóltam!)

2014. máj. 7. 03:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Minek vásárolsz hitelbe te marha? Így nem elég, hogy előre költöd el azt a pénzt amit még meg sem kerestél, de ráadásul pörkölheted a kamatokat is. Egyébként meg is érdemled!
2014. máj. 7. 06:10
 4/4 anonim válasza:

hát sok biztatást nem kaptál, akik írtak úgy fest mindenki teli van lóvéval!!!! :D jó nekik, hogy nem kellett hitelhez nyúlniuk. Csak sajnos sok ember nem keres annyit hogy mindent kp-ra vehessen.

mi is hasonló cipőben vagyunk, csak Merkantil bank-nál, mi is kértünk segítséget a héten kiderül. hogy kidobtuk e a közvetítői díjat az ablakon vagy megy a per. reméljük van esély arra hogy ret nyerjünk. sok sikert ha belevágsz.

2014. máj. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!