Van valaki, aki nyert már pert autó hitelben? Van rá esély?
Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok. Autó hitelünk van, és nagyon sok pénzt befizettünk már. Mostanában hallani a hírekben, hogy átfogják vizsgálni a szerződéseket. A Budapest Banknál vettünk fel 800 ezret,72 hónapra, ezt már 12 hónappal elhúzták,17700 -al kezdtük, ma már 48000 -et fizetünk. Eddig 1700000 ft-ot fizettünk ki, még hátra van 500 ezer forint. Egy ismerősöm ajánlott egy férfit, aki közvetítő féleség, ő ajánl egy ügyvédet, mindezt 50000 ft-ért. Biztat, hogy megnyerhetjük.2014. máj. 6. 21:10
1/4 anonim válasza:
Mégis, mit nyernétek meg? Aláírtál egy papírt hogy tudomásul vetted ha változik a frank árfolyama akkor változik a tartozásod is.
Ugye milyen jó volt alacsony kamatra felvenni a devizahitelt?
2/4 anonim válasza:
Ne adj SENKINEK pénzt mert csak le akar húzni!!!
Max utólag!!!
(Én szóltam!)
3/4 anonim válasza:
Minek vásárolsz hitelbe te marha? Így nem elég, hogy előre költöd el azt a pénzt amit még meg sem kerestél, de ráadásul pörkölheted a kamatokat is. Egyébként meg is érdemled!
4/4 anonim válasza:
hát sok biztatást nem kaptál, akik írtak úgy fest mindenki teli van lóvéval!!!! :D jó nekik, hogy nem kellett hitelhez nyúlniuk. Csak sajnos sok ember nem keres annyit hogy mindent kp-ra vehessen.
mi is hasonló cipőben vagyunk, csak Merkantil bank-nál, mi is kértünk segítséget a héten kiderül. hogy kidobtuk e a közvetítői díjat az ablakon vagy megy a per. reméljük van esély arra hogy ret nyerjünk. sok sikert ha belevágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!