Melyik jogszabály jogosította fel a migránsokat arra, hogy keresztül- kasul vándoroljanak Európán?
Gondolom volt valami jogalapja annak, hogy ők eldöntötték, hogy meg se állnak Svédországig.
Vagy tényleg önkényesen eldöntötték, hogy ők ezt megtehetik?
Van ez a Föld nevű égitest. Ezen bizony elég sok létforma előfordul. Egyesek szerint ezek közül az egyik legfejlettebb az ember nevű.
Na most ezek az emberek képesek nagyobb távolságokat is megtenni a bolygón. Ehhez nincs szükségük különösebb felhatalmazásra, elég az elhatározás.
Ez nem biztosítja számukra a jogot.
Viszont találtam egy érdekes részt:
"Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse."
Értem.
Jó tudni, hogy a jogszabályok csak dísznek vannak.
Miért nem maradtak otthon akkor, ott ilyen állapotok uralkodnak jelenleg.
13.15
nem tudom milyen eltűnésről beszélsz. amikor az autópályán vonultak több ezer ember volt kint segíteni, és kezelni a helyzetet. meg voltak mások akik akkor is otthonról fröcsögtek...
Én még mindig nem látom, hol írják azt, hogy van egy menekült és akkor mehet bárhová.
Valaki ki tudná emeli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!