Helyezhetek ki magánerdőbe kifeszített drótot a motorosok ellen?
Persze. De ha utána a családja a te nyakad és egy fa ága közé feszít ki drótot, nem lesz olyan vicces.
Ez amúgy remélem nem komoly kérdés.
Na jó én ezen most kicsit kiakadtam... Ez komoly kérdés?
Én egy motoros lány vagyok szóval kicsit elfogult lehetek, de ha zavarnak a motorosok akkor ki kell nyírni őket? Azt akarnád hogy valakinek a fia/lánya elvérezzen azért mert belehajtott valami drótba amit egy ember kifeszített mert nem tudja rendesen megoldani a helyzetet? Ez lehet az egyetlen megoldás? Kinyírni? Vagy sérülést okozni neki?
Nem kell semmi károsító dolgot csinálni sem a motorban, sem az emberben. Megértem hogy zavar, ezért szerintem inkább kerítsd be a területet. Elmondanám hogy 100 m nem lesz elég mert azt simán megkerülik ha nagyon be akarnak jutni. Motorral 100 m semmi. Szóval tegyél oda valami nagy kerítést.
12-es kislány
Drótot tiltottam én is de a kerék roncsolót támogatom.
Tudod nekem milyen jól eset amikor a drága friss tölgy telepítés egy részét szórakozásból kitaposta egy "vagány" motoros.
Miután egyszer kiraktuk a "csillagot" és tolhatta haza 2 kilométeren keresztül azóta valahogy nem szórakozik azzal, hogy másokat károsítson.
Mellesleg 12-es kislány a kerítés nem megoldás, mert néhány idióta miatt költsön rengeteg pénzt a telepítésre és utána folyamatosan költsön a javításra és a büntetésre.
/12-es ,,kislány" (xd) vagyok/
13-as ,,nagyfiú!
"
És mondjuk ha csak rájuk hívná a rendőröket? Amikor ott nagyban károsítják a kis aranyos erdőtöket?
Akkor sem az a megoldás hogy drótokat kifeszíteni és kinyírni...
Kislány tudod nekem van máshol is dolgom nincs időm napokig figyelni egy területet az isten háta mögött hogy mikor jár arra néhány nem oda illő egyén.
Rendőrök meg a csodakocsikkal nem nagyon fognak kimenni oda mert az első 10 méteren elvéreznének.
Kerék roncsoló még nem ölt embert úgyhogy már megint csak süketelsz
15-ös
Ezek szerint te is ezt az oldalt nézed állandóan és nincs életed😂 Szerintem vegyél egy motort, az majd boldoggá tesz😂
16-os
Tudod esős időben hétvégén munkaszünetem van és nincs kedvem ázni.
Kocsimat isten nyugasztalja egy motoros törte össze azóta ki nem állhatom a motorokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!