Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 21 éves lánynak nagyon késő...

21 éves lánynak nagyon késő lenne elkezdenie karatézni?

Figyelt kérdés
Nem versenyszerűen gondoltam, csak hobbiként, egyetem meg munka mellett. Lenne egyáltalán időm rá, sok időt igényel? Úgy hallottam kikészíti a lábat az idők során, főleg a térdet, ami kissé elriaszt. Másrészt nem akarok nagyon izmosodni sem, inkább csak a fitt-sportos alakomat szeretném megtartani. Vagy esetleg tudnátok más hasonló küzdősportot ajánlani a igényeimhez?
2014. máj. 13. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem segítsünk neki ne itt keménykedjetek a neten ám az is egy jó kis önvédelmi módszer ha van nálad egy fél tégla és bors spray a bors spray szembe féltéglával meg gyors vágd fejbe vagy ahol a legjobban fáj neki.
2014. máj. 13. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=F6xPbC2x310

Ennél nincs jobb, utcai harcra. :D

2014. máj. 13. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
ezt viszonylag nehéz faszán forgatni a buszon :D
2014. máj. 13. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt a g.eci nagy lóbaszó hatalmas pengét! D:

--

Amúgy igen, pont ez az izgalmas benne, vajon összerogyok-e egy combostól mielőtt ütést viszek be? Sőt egyáltalán tudok-e ütést bevinni, vagy van-e érdemleges hatása annak amit én ütésnek nevezek?

A világ 'kisnagy' kérdései :D

2014. máj. 13. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Valami tradicionális karatet válasz. Wado, shito, gojo, seibukai, esetleg kempo még szóba jöhet.
2014. máj. 14. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Kempo, ami az indiai harcművészeteket jelenti?

Vagy Wado ryu, amiben csak light contact küzdelem van, bár lehet mindegy mert egyébként sem láttam még olyan wado karatést aki tudott ütni (de lehet létezik 1 edzés az országban akik kivételt képeznek, természetesen nem ismerek minden edzőt, edzést)

2014. máj. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!