Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek érdemes lecserélnem?

Szerintetek érdemes lecserélnem?

Figyelt kérdés
Gondolkozok azon hogy elkezdek bmx-ni de most van egy ösztelósom átalakítva kb használtan 40-et ér és akarnák venni pl egy bmx-et egy ilyenre gondoltam kezdésnek: [link] szerintetek (mostani:schwinn csepel ranger fully alu) elöl hátul tárcsafék duplafalu felnik

2014. máj. 16. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes ha gondolod menni fog. Ahogy elnézem a canga is elég jó. bár a mostanid nehezen adod el szerintem
2014. máj. 18. 02:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Átgondoltam inkább feltuningolom mert hogy lecseréltem kereket (egészben) villa az most jön fék már lecserélve tárcsafékre azt is majd egy még jobbat akarok pl avid bb5 meg kormány,stucni,kormánycsapágy és szinte csak a váz maradt amit meg nem cserélek :D aztán majd eladom és építek magamnak valamit. NEM FOGALMAZTAM ANNYIRA JÓL TUDOM
2014. máj. 18. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
csepel vázzal hiába költesz rá egy vagyont max alkatrészenként fogod eladni, vagy gusztustalanul olcsón... csepel összrugós senkinek nem kell.
2014. máj. 19. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!