Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár belső foltozás így...

Kerékpár belső foltozás így lehetséges?

Figyelt kérdés
Találtam ezt a videót ( https://www.youtube.com/watch?v=SW-gsjTxyuI) arról, hogyan kell megfoltozni a lyukas belsőt. Anyukám vett foltgarnitúrát, de ahogy nézem se dörzsi, se külön gumiragasztó nincs benne. Letakarítottam a lyuk környékén acetonnal, de nem tudom a a folt önmagában elég ragadós e hogy felragadjon, vagy ez így felejtős és vennem kell hozzá ragasztót és esetleg dörzsit is?

2016. jún. 24. 00:13
1 2
 1/19 electroman75 válasza:
Hiányos dobozt vettetek. Ahogy látod a videón ott is van oldószer a tubusban. "dörzsi" helyett jó a sima csiszoló papír is 80-100 szemcseméret. Ha tip-top ragasztót vettetek(mint a videón) ahhoz van külön oldószer is. De egyben sem nagy pénz:)
2016. jún. 24. 01:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor majd holnap befejezem... igazándiból szerintem nem lett hiányos doboz véve, hanem ez csak pár folt és kész.. ha tudnám mennyibe került, akkor meg tudnám állapítani minek volt eladva :)
2016. jún. 24. 01:07
 3/19 A kérdező kommentje:
illetve hát nem is doboz volt ez , hanem csak egy zacsi szerű valamiben volt.. auchan
2016. jún. 24. 01:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Van már öntapadós folt is a világon. Egyébként vulkanizálni lehet a régi foltot a gumival, ahhoz nem kell ragasztó csak satu és hő
2016. jún. 24. 01:25
 5/19 electroman75 válasza:
Persze hogy van, nem te találtad fel a spanyol viaszt. Úgy hívták hogy saller, de ahhoz viszont nyers gumi folt kellett, az pedig mostanában nemigen kapható.
2016. jún. 24. 02:11
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Arról beszél a kolléga, hogy van már olyan termék, hogy csak felnyomod a foltot minden nélkül és ennyi.
2016. jún. 24. 07:23
 7/19 kovpet ***** válasza:

Van ragasztó is az Auchanban is, ha úgyis oda jártok, 1-2 százasért.

A Dechatlonban láttam öntapadóst, de az talán egy ezres volt és talán 2 vagy 3 darabot tartalmazott. Persze nem kell sok és ritkán is kell, szerencsés esetben. Akkor meg jó, ha nem kell ragasztgatni egy különálló, esetleg már beszáradt ragasztóval :)

2016. jún. 24. 11:30
 8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! egyet mondjatok még meg légyszi: honnan tudom megállapítani, hogy a folt öntapadós e vagy kell e hozzá ragasztó anélkül hogy tönkretenném?
2016. jún. 24. 14:00
 9/19 A kérdező kommentje:
pontosan ez van nekem: [link]
2016. jún. 24. 14:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez nem öntapadós szerintem. A "ragasztó" az vulkanizáló folyadék egyébként.
2016. jún. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!