Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár belső foltozás így...

Kerékpár belső foltozás így lehetséges?

Figyelt kérdés
Találtam ezt a videót ( https://www.youtube.com/watch?v=SW-gsjTxyuI) arról, hogyan kell megfoltozni a lyukas belsőt. Anyukám vett foltgarnitúrát, de ahogy nézem se dörzsi, se külön gumiragasztó nincs benne. Letakarítottam a lyuk környékén acetonnal, de nem tudom a a folt önmagában elég ragadós e hogy felragadjon, vagy ez így felejtős és vennem kell hozzá ragasztót és esetleg dörzsit is?

2016. jún. 24. 00:13
1 2
 11/19 kovpet ***** válasza:
Ez a hagyományos. Ragasztó kell hozzá.
2016. jún. 24. 14:33
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, megyek is elslattyogok venni egy vulkanizáló folyadékot :)
2016. jún. 24. 14:41
 13/19 A kérdező kommentje:
megcsináltam mindent itt várok már vagy negyedórája, de a folton lévő fólia szerűséget nem tudom lehúzni anélkül, hogy a folt ne jönne vele... ilyenkor csak nem vártam eleget vagy mi a bibi?
2016. jún. 24. 20:44
 14/19 kovpet ***** válasza:
Óvatosan kell :)
2016. jún. 25. 09:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt a vékony átlátszó fóliát nem is muszáj lehúzni, annyira mindegy. De általában csak a szélét húzza fel kicsit a foltnak, utána lejön az.
2016. jún. 25. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
800Ft egy új Kenda belső, 600Ft akciósan, ami biztonságosabb, mint össze-vissza ragaszgatni, főleg így hogy látványosan nem értesz hozzá!
2016. jún. 27. 11:41
 17/19 A kérdező kommentje:

Az volt a sztori, hogy kilyukadt a belső, majd rögtön vettem egy újat és, amint azt betettem és felfújtam rögtön az is kilyukadt... Na utána már nem akartam újat venni, hanem inkább megpróbáltam megfoltozni.. ami azóta amúgy tökéletesen sikerült!

Igen elég fogalmatlan voltam bicikli bütykölés bütykölés területén, de ha nem tanulok bele, akkor minden piszlicsáré dologért a szervizbe járkálni nem valami kifizetődő dolog + autóm sincs, hogy hurcolásszam így még inkább macerás volna.

Köszönök minden segítő választ!

ja amúgy kis fun fact: a javítás utána második használat során 1-2 perc után egy váltás után leesett a lánc és tönkre ment a váltó :D:D:D

2016. jún. 27. 15:40
 18/19 kovpet ***** válasza:

"amint azt betettem és felfújtam rögtön az is kilyukadt"

Megnézted, hogy nincs-e valami a külsőben? Pl tüske?

A váltó biztos, hogy tönkre ment? Lehet, hogy csak rosszul tettél vissza valamit.

2016. jún. 27. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Cseréld le a felnin a defektvédő szalagot, mielőtt belsőt cserélsz, bizonyosodj meg róla, hogy megfelelő állapotú a védelem és a felni fala sem éles! (fém eszközzel pl. ne nagyon próbálj gumit lefejteni)

ja, és MINDIG fújd fel a kereked arra az értékre, amit a köpenyen látsz max nyomásértéknek!

2016. jún. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!