Kerékpár belső foltozás így lehetséges?
Az volt a sztori, hogy kilyukadt a belső, majd rögtön vettem egy újat és, amint azt betettem és felfújtam rögtön az is kilyukadt... Na utána már nem akartam újat venni, hanem inkább megpróbáltam megfoltozni.. ami azóta amúgy tökéletesen sikerült!
Igen elég fogalmatlan voltam bicikli bütykölés bütykölés területén, de ha nem tanulok bele, akkor minden piszlicsáré dologért a szervizbe járkálni nem valami kifizetődő dolog + autóm sincs, hogy hurcolásszam így még inkább macerás volna.
Köszönök minden segítő választ!
ja amúgy kis fun fact: a javítás utána második használat során 1-2 perc után egy váltás után leesett a lánc és tönkre ment a váltó :D:D:D
"amint azt betettem és felfújtam rögtön az is kilyukadt"
Megnézted, hogy nincs-e valami a külsőben? Pl tüske?
A váltó biztos, hogy tönkre ment? Lehet, hogy csak rosszul tettél vissza valamit.
Cseréld le a felnin a defektvédő szalagot, mielőtt belsőt cserélsz, bizonyosodj meg róla, hogy megfelelő állapotú a védelem és a felni fala sem éles! (fém eszközzel pl. ne nagyon próbálj gumit lefejteni)
ja, és MINDIG fújd fel a kereked arra az értékre, amit a köpenyen látsz max nyomásértéknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!