KK22official kérdése:
Hol lehet Adidas Jabulani VB labdát venni Magyarországon? Már mindenhol kerestem, de sehol nem lehet kapni, csak Ebay-en.
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 18:16
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ez a 2010es vb labda, már nincsen forgalomban, csak "használtan" tudod megvenni
2/4 A kérdező kommentje:
És használtan hol kehet ilyet venni?
2023. máj. 2. 08:55
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat! * lehet
2023. máj. 2. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Rendelt már valaki a hypebeast hungary oldalról?
Ugye ez egy instagram oldal és szeretnék rendelni, de érdekelne pár vélemény, hogy mégis hogyan történik és mennyire megbízható.
A Sneaker Raktár Hungary eredeti cipőket árulnak?
Szeretnék rendelni tőlük cipőt de nem tudom hogy eredeti és ha valaki vett már tőlük az tud írni egy rövid véleményt?
Mit tudnék csinálni, ha Magyarországra nem szállítanak valamit?
Én az Adidas weboldaláról rendelnék egy cipőt, de nem szállítják Magyaro.-ra tudnék ellene tenni valamit?
Valaki van esetleg tudomása hogy miért nem lehet kapni már sehol az ADIDAS ACTION 3 CONTROL for Men (Deo stick) -et?
már egy jó ideje nem találom azt használtam sokáig és az eddig legjobban bevált volt de már egy jó ideje nem látom sehol, viszont amivel kijött másik 2 deo stick-el azt még lehet csak ezt nem ! válaszaitok előre is köszönöm
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!