Olyan lehet, hogy a Tippmix Radar alkalmazás azt jelzi, hogy nyert a szelvényem, annak ellenére hogy igazából nem nyert és ha beviszem a lottózóba ott az jön ki, hogy vesztes?
Ha jól tudom, ez dedikált alkalmazása a szerencsejáték ZRT.-nek és volt is már olyan, hogy egy meccs bejött, de a applikációban egyszerűen órákig nem frissült és ekkor nem is tudtam beváltani a lottozóban, több helyen többször is próbáltam. Aztán amikor frissült az applikációban a meccs (kb. ilyen 10 órával később amúgy), akkor bevittem a lottózóba 5 percre rá és egyből ott is nyertest jelzett már a gép és kifizették a nyereményem.
Ebben csak annyi a lényeg, hogy nekem ebből az jött le, hogy a Tippmix Radar, az nagyon valid eredményeket ír és ugyanaz lesz az eredmény a lottózóban is amit az ír...
Ez így helyes megfigyelés?
Mert most az a helyzet, hogy van egy szelvényem, amin van sok meccs és az egyik fixen elment, az eredmények alapján, a Tippmix Radar viszont mégis azt jelzi zölden, hogy bejött.
Ha a többi meccs is bejön, akkor vajon be tudom majd váltani ezt a szelvényt mint nyertes szelvény?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pedig oda teszi magát...
Régen emlékszem, hogy Google Playen volt egy app, amiben tudtam szelvényt osszerakni és játék pénzel lehetett úgymond játszani. Ez létezik még? Meguntam a valódi penzkidobast. 😁
A baseball-ban szokták mutatni, hogy hány km/h sebességel dobták el a labdát. Esetleg létezik olyan applikáció, ami le tud mérni sebességet pl kamerával? Lehet hülyeség amit kérdezek, de ma már mindenféle appok vannak.
Samsung telefonon az eredmenyek appon ha beállítom az értesítést akkor átdob a beállításokba. Ott az alkalmaz által használt hang van beállítva értesítésnek. Ha azt megváltoztazon akkor viszza tudom változtatni az eredetire?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!