A FIFA is írhat egy script szerűséget a VB-nek csak úgy mint az NFL a Superbowlra?

válasza:

válasza:Lehet nem jó az argentínos link szóval lehet ez már jó lesz.

válasza:Tehát olvastál valami összeesküvés elméletet. A sas szemének a színe hasonló mint egy folt a logon, piros meg elég sok csapatnál előfordul. Az 58. Super Bowlon a lila szín dominált, akkor a Baltimorenak vagy a Minnesotának kellett volna játszania. Kb akkora baromság mint hogy a Levis Stadium felett van valami láthatatlan erő amitől a san franciscoi játékosok lesérülnek. A VB-n is játszottak ott meccset de nem hullottak tömegesen az emberek. Az idei VB-n meg elég sok szín dominál, nem tudom miből következtettél a portugálokra. Én meg Szaúd Arábiát is látom benne akik már kiestek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan megoldást szeretnék, amely képes megadott üzeneteket szűrni, hogy azok ne íródjanak ki. Ami az egyik probléma, hogy szűrés következtében az utolsó sor mindig lemarad amikor például kérdés van, a folyamat megáll, az utolsó sor nem íródik ki. Próbálkoztam...
Gondolom a Google play applikációk védettek, emiatt ezek nem szerkeszthetőek úgy, hogy az eredeti törlődik. Viszont jó lecke lehet ahhoz, hogy kifejlesszek róla egy klónt, módosításokkal.
Fejlesztek egy pici scriptnyelvi interpretert, ami egy karakteres változó azonosítókkal operál. Az R például tipikusan olyan, hogy ha írjuk (R = 300), akkor egy véletlenszám generátor felső értékét állítja be, ha pedig olvassuk (B = C + R), akkor mindig generál egy...
Office excelben a munkámhoz csináltam egy táblázatot amiben volt egy makrógomb bizonyos cellák törlésére programozva. Ezt a táblázatot beimportáltam a Google Sheet (gmail táblázatkezelőjébe) ahol ez a makrógomb eltünt. Arra már rájöttem, hogy itt is van makrózásra...
Ezt az oldalt akartam megnyitni amikor a firefox jelezte , hogy nem biztonságos és nem lép tovább.Én ezt figyelmen kívül hagytam.Utána találta a víruskereső.
Egy programból letöltöttem egy bizonyos változatú forráskódot, vvalamint a következő változat forráskódját is. Kicsomagoltam a forráskódokat a verzióneveknek megfelelő könyvtárakba. Olyan összehasonlítást szeretnék, amely nagyon pontosan hasonlítja össze a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!