Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az NB2be feljutott újoncok,...

Az NB2be feljutott újoncok, Gyirmót és Nagykanizsa, hogyan szerepelhetnek az NB3 után?

Figyelt kérdés

Valamiért mégis feljutottak.

A Kazincbarcika és a Diósgyőr meg le, az NB2be. - Mondjuk előbbi nekem sose volt szimpatikus és nem is vagyok egyedül szerintem.

Lesz is találkozó a kieső Diósgyőr és Nagykanizsa között.

Diósgyőr verheti őket?

Gyirmót meg Csákvárral.

Tippek, vélemények?

ma 17:43
 1/1 A kérdező kommentje:
2026. 07. 26-án játszik a két újonc.
ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Ha 21 évesen akarnék belépni egy kézilabda csapatba, azt megtehetem?

Azt tudom, hogy mindig jólment és szeretem is de sosem űztem ezt a sportot komolyabban, pedig mindig szerettem volna. Szóval így, hogy igazából tapasztalatom nem sok van, ez így lehetséges? Egyáltalán ez így működik, hogy be vesznek, vagy sem? Be lehet csak úgy...

Röplabdázni szeretnék, de nem tudom, hol!?

Zala megyében élek, és ahogy én tudom, csak Zalaegerszegen van röplabda, azonban az elég messze van tőlem. Ha esetleg valaki tudja, hogy Nagykanizsa környékén tudnék e valahol játszani, nagyon hálás lennék ha segítene! Előre is köszönöm ha válaszol valaki!

Nagykanizsán vagy környékén haladó freestyle focista, esetleg közösség?

Haladó szinten vagyok, de egyedül már kicsit unalmas, és eddig még senkivel sem találkoztam akit érdekel ez és van is olyan szinten kb mint én (tatw, latw, amatw...). Ha valaki tud egy ilyen csoportot a környéken, megköszönném ha jelezné.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!