Ki a tehetségesebb?

válasza:

válasza:

válasza:Igen,Messi valóban rendelkezik extra teheségfaktorral.
De Ronaldo szerintem szorosan ott van mögötte. Zseni Ő is.
Közel 1000 gólt nagyon nehéz megmagyarázni.Top bajnokságokban bizonyított,míg Messinek jóformán csak a Barcelona maradt.Ahol teljesen ő köré építkeztek.
De én is úgy gondolom,hogy az a helyes,hogy Messi minden idők legjobb játékosa és lehelettel lemaradva meg CR.

válasza:Nem kedvelem de Messi.
Ronaldo kitartó volt és rengeteget gyakorolt

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Őszintén egyetlen meccsét sem néztem végig, csupán összevágott videókból láttam tőle néhány megmozdulást, de nem dobtam el tőle az agyam. Oké, ügyes gyerek volt, de mintha akkoriban gyengébb lett volna a teljes mezőny, úgy pedig nem akkora durranás kiemelkedőnek lenni....
Szerintem a jövőben még sokra viheti ha a megfelelő képzést és fejlesztést kapja meg! Az elmújt 4 meccsen 3 meccsen tudott gólt szerezni amik elég szép gólok voltak. Majd most a fradi ellen csapott egy hármast... Szerintem ha Szoboszlaiék meg Sallaiék a szárnyaik alá...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!