Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a tehetségesebb?

Ki a tehetségesebb?

Figyelt kérdés
C.Ronaldo vagy Messi?
tegnapelőtt 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
A "tehetséges" szót a pályájuk elején lévő focistákra használjuk, akikben látunk lehetőséget, nem a már lassan "kifutottakra".
tegnapelőtt 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmüen Messi, benne megvan az a tehetség amit nem lehet pótolni edzéssel, Ronaldo számomra túl gépies.
tegnapelőtt 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Messi. Ronaldo jó játekos, nagyon keményen meg is dolgozott erte, nyilvan van benne valami extra tehetség, de lesz meg hozzá hasonló játekos. Mesdi viszobt úgy látja a pályát, ahogy senki más, úgy olvassa a játekot, amire mas nem képes, plusz ehez hozzájön egy nagyon magas szintű technikai tudás
tegnapelőtt 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen,Messi valóban rendelkezik extra teheségfaktorral.

De Ronaldo szerintem szorosan ott van mögötte. Zseni Ő is.

Közel 1000 gólt nagyon nehéz megmagyarázni.Top bajnokságokban bizonyított,míg Messinek jóformán csak a Barcelona maradt.Ahol teljesen ő köré építkeztek.

De én is úgy gondolom,hogy az a helyes,hogy Messi minden idők legjobb játékosa és lehelettel lemaradva meg CR.

tegnap 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kedvelem de Messi.

Ronaldo kitartó volt és rengeteget gyakorolt

tegnap 12:46
 6/6 MDaniel98 ***** válasza:
Messi tehetségesebb, de Ronaldo is kimagaslóan az, simán csak gyakorlással ennyire jónak nem lehet lenni.
ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Maradona volt annyira tehetséges, hogy beférjen például a mai Barcelona kezdőbe?

Őszintén egyetlen meccsét sem néztem végig, csupán összevágott videókból láttam tőle néhány megmozdulást, de nem dobtam el tőle az agyam. Oké, ügyes gyerek volt, de mintha akkoriban gyengébb lett volna a teljes mezőny, úgy pedig nem akkora durranás kiemelkedőnek lenni....

Bárány Donát szerintetek is tehetséges?

Szerintem a jövőben még sokra viheti ha a megfelelő képzést és fejlesztést kapja meg! Az elmújt 4 meccsen 3 meccsen tudott gólt szerezni amik elég szép gólok voltak. Majd most a fradi ellen csapott egy hármast... Szerintem ha Szoboszlaiék meg Sallaiék a szárnyaik alá...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!