Barcelona vs. Real Madrid. Melyik csapat a jobb?
Én Madridista vagyok. Régen nagyon szerettem a Barcát, de kb egy fél éve valahogy áttértem a Reálra, jobban tetszik a játékuk, tetszik az összhang, ami közöttük van, ráadásul a kedvenceim is ott vannak. Ronaldo, Bale, Benzema, Navas, Modric, Pepe...
A Barca mostanában egyre gyengébb, nem nézek már tőlük annyi meccset, de a Liverpool vs Barcelona 4:0-ról tudok, ahol ráadásul Mascherano egy öngólt is lött. Jó, lehet, hogy rossz napjuk volt, de egyértelműen látszik, hogy a csapat gyengébb, mint máskor. Az ottani játékosokat is szeretem (Messi, Neymar<3, Iniesta,Piqué), de a játékuk annyira nem tetszik. Volt Messinek a tavaly egy sérülése, azóta nem is játszik annyira jól, de Ronaldonak is volt most egy sérülése, ő pedig jobb, mint valaha.
A Madrid játékában azt szeretem, hogy bármikor lőhetnek egy gólt, a legváratlanabb helyzetekben is, a nehezebb pillanatokban is, ellenben a Barcelona lassú és szörnyen pontos játékát, (ami nem lenne baj,HA) ami miatt kevesebb gólt rignak, mert annyira tökéletesen akarnak egy támadást "levezetni". Ezzel csak annyi a bajom, hogy rengeteg gólt lőhetnének, és tudom,hogy ezt a játékot szokták meg, és látványosan szeretnék csinálni, amit csinálnak (és lehet, hogy ez az ami különleges a Barcában) de akkor is...
Egy Madridista voltam, aki mindenért rajong, ami focival kapcsolatos
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!