Tudja esetleg valaki hogy ami megy a sport1-en, sportklubbon és a Eurosport2-őn spanyol, német, olasz bajnokság összefoglaló magyarul az megtalálható valahol az interneten? Sajnos én nem találtam sehol.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A héten nyaraltam és ott kukkantottam bele az összefoglalóba (ha jól emlékszem a magyar1-en adták a meccset és a végére odaértem) de sajnos későn, és olvasgattam a meccsről de kifejezetten azt az összefoglalót amit a meccs végén adtak, megtalálhatom valahol? Elég fontos lenne. előre is köszönöm.
különösen Vona Gábor beszéde érdekelne a jobbik.hu n nem találtam ... valaki tud valamit hol keressem esetleg youtube-s link vagy valami? köszönöm a válaszokat... anti jobbikosok kíméljenek köszönöm
Nagyon fontos lenne, mert ilyen országtúrát tervezünk és nem igazán szeretnék kihagyni dolgokat. Nyilván mindent nem lehet megnézni, de egy kastély pl. ugyanúgy érdekel, mint egy arborétum, vagy egy kedves kis múzeum ugyanannyira tud megfogni, mint pl. egy jó étterem vagy pub.
A műsor eredeti címe azt hiszem The Show. Ha tudod mi a címe, légyszi írd meg!
Akarok venni egy Nike Mercurial cipőt de eddig nem találtam olyan magyar webáruházat ahol lenne olyan ami tetszik,nem túl drága és kényelmes.Eddig magyar webshopot nem találtam,Csak olyat ahol van pár cipő és kész.Jaés a Nike.com-nak nincs eredeti magyar webshopja...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!