Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Footbal csapatot hogyan...

Footbal csapatot hogyan alapíthatok TÖBBI LENT (ÉRTELMES VÁLASZOKAT FELPONTOZOM/MEGY A ZÖLD KÉZ)?

Figyelt kérdés
megyei 4-es csapatot szeretnék alapítani mi szükséges hozzá ? pénz megvan pályát tudok bérelni ez levan szervezve aki segítene annak köszönöm linkelhetek is

2014. máj. 7. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Remélem tudod hogy csak Budapesten van megy IV (pontosabban BLSZ IV, de szintre ugyanaz).

Kell még pár focista a csapathoz, nekik orvosi alkalmassági és MLSZ igazolás.

Végül egy MLSZ engedély az indulásra, hogy ez mit takar az MLSZ-től kéne megtudni.

2014. máj. 7. 23:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget VÁROM MÁSOKTÓL IS !
2014. máj. 7. 23:54
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

végül is jász nagykun szolnok megyébe szeretnék egy csapatot indítani megye 4-et azért írtam mert gondolom alapból legvégére raknak majd a játékosok azok megvannak 19 főt tudok aki biztosra jönne illetve ifi csapat is kell ? ezt a 19 főt még bővítem ?Emlsz-től hogy ÉRDEKLŐDHETEM MEG LINKET NEM TUDSZ EZEKRŐL ? KÖSZI A SEGÍTSÉGET AMÚGY !

2014. máj. 8. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Kereni kell embereket mondjuk reklámot vagy honlapot csinálini, hogy amatőr vgy félprofi/profi focistákat kersek.
2014. máj. 8. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
*csiálni
2014. máj. 8. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi ezt is elrontottam:

*Keresni

2014. máj. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!