Ha Magyar létemre nem a Magyaroknak szurkolnék az EB-n?
"Javítás:
*Magyar "
Ezt te hol olvastad? Istenem :'D És még megmagyarázná a hülyeséget:"D
Kis f szopó "Dzsudzsit" utálom mint a szart, a Gera legalább megérdemli ahova jutott. A kis pat kány még egy interjúban egyszer a csaját is lehúzta, kvázi valami olyat mondott a kis porbafingó unszimpatikus törpe hogy "már nem elég jó neki"...
Egyébként meg Izland volt mindíg is a kedvencem függetlenül attól hogy kivel kerültek egy csoportba így nekik szurkoltam, de végül is leikszeltek, nem? C. Ronaldo jelenleg a világ legjobb futballistája, és jó a portugál csapat, így szurkolok nekik, de ha ma nyernek az angolok ma, akkor már a legrosszabb esetben is továbbjutottak a magyarok, ha nem is csinálnak semmit akkor is. Anyám osztrák, tehát kinek kellett volna ott szurkolni?
Egyébként nagy hollandos vagyok, sajnos ők ugye nincsenek ott, viszont imádom még a svédeket (ők szerencsére ott vannak)
Konkrétan szerintem úgy általában a spanyolok meg a franciák a kedvenceim régen, hogyha labdarúgásról van szó...
...most akkor mi a baj ha kinek is szurkolok???
"...most akkor mi a baj ha kinek is szurkolok???"
Ez szerinted egy értelmes mondat?
Egyébként a logikád alapján már általában nem tudnál szurkolni a negyeddöntőtől kezdve egy Európa-Bajnokságon sem. Az osztrákokon kívül nem mondtál egy értelmes érvet sem, az igazság az, hogy szánalmas vagy.
Muráti József (csakhogy megörökítsem a a neved, te fekália, mielőtt elrejtenéd, már ha tényleg így hívnak te nyomoronc)
Mit ártottak neked a focisták? Mi a baj Dzsudzsák kijelentésével?
Szánalmas lúzer vagy. :D
Az utóbbi tipikus focidrukker. IQ-ja is annyi, lásd: "mi bajod a Dzsuzsák kijelentésével"
Ez az akinek aztán lehet magyarázni...
A 3-as meg a 15-ös ugyanaz a 61%-os gyerek.
Így már értem a szintet
Akkor nem vagy, nem is voltál magyar.
Annak is jelentés értelme van, hogy nagybetűvel írod a magyart, szóval kilóg a lóláb, kérdező.
És itt volt szemléltetve a Muráti válaszában a hazai svábok óriási értéke. Van akinek egy osztrák -lehet, hogy csak állampolgár - anya is elég, másoknak egy teljes nemzetiségi család sem a hovanemtartozáshoz.
Hajrá, magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!