A kapus miért van mindig más színű ruhában a meccseken?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy a kapus mindig más színű, de nem értem miért?2016. jún. 23. 17:14
1/6 anonim válasza:
igen, általában színesebb, feltűnőbb ruhában szokott lenni, hogy ha a labdát a kapuba rúgják, akkor vegyék észre, nehogy véletlen rá rúgják azt eltörjön valamije vagy egyéb sérülése legyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most komolyan írod, vagy csak szívatsz?
2016. jún. 23. 18:24
3/6 anonim válasza:
komoly persze. vannak olyan meccsek is, amelyek ha este játsszák, akkor azokon pl előírás, hogy fluoreszkáló vagy fényvisszaverő ruhában kell lenni a kapusnak. gondold el, ha mindenki szerencsétlent célozná, abból mennyi baleset lenne ... aztán néha még így is eltalálják (persze néha meg ő maga tehet róla ha pl rá ugrik vagy hasonló)
4/6 A kérdező kommentje:
Te most szívatsz engem... Én meg már majdnem elhittem.
2016. jún. 23. 21:16
5/6 anonim válasza:
pedig ez így van ... ha hiszed ha nem, pont most akarnak megint szigorítani rajta amúgy, és állítólag ki is lesz világítva a ruhájuk.
6/6 A kérdező kommentje:
De durva..
2016. jún. 24. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!