Mennyi lesz a válogatott értéke, ha véget ér az EB?
Milyen értéke?
A játékosoké együttvéve, vagy a világranglistás helyezése?
Esetleg a nemzetközi presztízse?
A játékosok ára biztos, hogy erősen emelkedik, már most sokkal többet ér például Nagy Ádám, mint a torna előtt.
A szerzett pontok és rúgott gólok miatt a világranglistán a 14. hely környékére várom a válogatottat.
Nem releváns, hogy 4-0-ra kaptak ki, az nem elsődleges szempont.
Ha hiszed, ha nem a válogatott piaci értéke minimum a duplájára fog nőni, ebből az következik, hogy a jobbakat leigazolják nevesebb csapatokba, top ligákba.
Másik tényező, a magyar bajnokság is elismertebb lesz, így az itthon játszó játékosok értéke is valamelyest nőni fog.
Tehát a nyár végére dupla piaci érték, a következő bajnoki szezon felénél meg még több lesz a piaci érték, amiatt amit írtam.
Nem tudom mikor lesz végre olyan hely a világ, ahol a teljesen dilettáns, hozzá nem értô kretének nem pofáznak bele olyan dolgokba, amirôl fingjuk sincs. Igen, ezt a kedves #4-es válaszolónak írtam.
Kérdezô: jelentôsen nôtt/nôni fog az értéke a játékosállományunknak. Hogy mennyit, azt még pontosan nem lehet megválaszolni, de például Dzsudzsáknak 3 millió euróval nôtt a kivásárlási ára; Nagy Ádámról eddig azt se tudták, hogy létezik, most meg sorban állnak érte a neves klubok, készen kifizetni 1-2-3 millió eurót érte. És még sorolhatnám.
szememben nulla euro. 4 : 0 ra kikaptunk Belgiumtól . ( Sajnos . mint néztétek..- lehetett volna 10 : 0 is :)
Nem látom sajnos , hogy bármilyen fejlődés is lenne a magyar fociban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!