Hogyan kerűlhetnék később nagyobb csapatba?
Figyelt kérdés
Megye.2-ben játszom, és úgy gondolom hogy elég jó vagyok. 1 - 2 év núlva viszont szeretnék már nagyobb "ligában" játszani, Megye.1, NB3. Milyen csapatoknál kée majd felvételizni? 13F (elnézést kérek ha kicsit hülyén fogalmaztam)2017. aug. 16. 15:33
1/3 anonim 

válasza:

válasza:járj akadémiára és minél több edzésen, meccsen vegyél részt és fel fognak figyelni rád, ha valóban tehetséges vagy
2/3 A kérdező kommentje:
Igyekszem, csak kicsit még izgulok a jövőm miatt.
2017. aug. 18. 22:52
3/3 anonim 

válasza:

válasza:ha nem vagy magabiztos, akkor sikered se lesz akkora
Kapcsolódó kérdések:
14/L vagyok és álmom hogy egyszer nagyobb csapatban focizzak esetleg egy londoni csapatban vagy a Lyonban. Elég ha tudok cselezni, vagy trükköket is...
Azt mondták először Pesten kell játszanom onnan kerülhetek fel, de olyat is hallottam hogy ha küldözgetek magamról videókat hogy játszok úgy is felfigyelhetnek rám
50 literes akváriumba milyen NEM NANOhalak kerülhetnek? Mivel párszor költöznöm kell, egyszerűbb, ha kevés ˝nagyobb˝ testű halat tartok az akváriumban.
Például 3 törpe gurámi elférne kb 5 törpe páncélosharcsával? Szűrés tetra ex 800 plus vagy jbl e901 lenne.
Hogyan kerülhetnek be egy foci klubba külföldön vagy egy nagyobb magyar klubba vagy egy Akadémiára?
13 éves vagyok most leszek 14.Most 6. éve járok focizni jól megy de szeretnék jobban fejlődni és egy nagyobb klubba bekerülni. De nincs ötletem hova amit meg külföldön néztem oda nem volt kiírva hogyan lehet bekerülni. Amennyit kell fizetni külföldön? Kell -e fizetni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!