Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Meylik focilabdát vállaszam?

Meylik focilabdát vállaszam?

Figyelt kérdés
[link] vagy [link] azért nem tudok választani mert a drágább egy kicsit mégis minőségibb (szerintem, nem próbáltam :D) de az olcsóbb meg azért jó mert végülis sehol máshol csak betonon használnám :D meg a decathlonos márkákkal jó tapasztalatom van. szerintetek melyik a jobb? meyliket válasszam?

2017. szept. 8. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen az olcsóbbat vedd, a nike nem csak drágább, de füves pályára való..elkopna egy kettőre...az olcsóbb tartósabb lesz, ráadásul 2-t vehetsz belőle a drágább árából
2017. szept. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Milyen focilabdát vegyek?

Készülök venni egy lábdát, de nem tudom milyet vegyek. Haverokkal való focihoz kellene. A lényeg, hogy tartós legyen, ne menjen szét fél év alatt. Max. 5-6 ezret szánok rá. Eddig a Winner Fair Play nevű labdát néztem ki, de úgy hallottam, hogy a 2014-es VB labda jobb....

Honnan tudom, hogy ha boltban vásárlok egy focilabdát, az füves pályára ajánlott?

Tavaly vettem egy UEFA EURO-s labdát ugye mert EB hangulat volt :) de nem kifejezetten volt jó füves pályára,szivacsos volt a külseje , és csúszott.

Focilabdát szeretnék venni, de?!

Focilabdát szeretnék rendelni netről. Van olyan labda, amelyik vastagabb bőrből készült, nehezebb. És van olyan, amelyik könnyű. Én az utóbbit szeretném, de nem tudom megkülönböztetni. Honnan tudom ezt megállapítani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!