Lesz valamilyen program a héten a forma 1-el kapcsolatban Budapesten?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindegyik kérdéshez csak egy nevet kérek. Csak a 2011.év versenyzői közül válassz, de az egész pályafutását figyelembe véve. Köszönöm a válaszokat! 1. Ki a legtehetségesebb pilóta? 2. Ki a személyes kedvenced? 3. Ki nem való a Forma1-be? 4. Ki a...
Az lenne a problémám, hogy nem megy az izomnövelés! 185 cm magasságomhoz 76 kiló vagyok. Nem rég fogytam le 85 kilóról! Szeretnék edzeni hogy izmos legyek, de eddigi észrevétel az hogy, ezzel csak szálkásítok. Fokozatosan, rendes heti beosztással edzek, mindig nagyobb...
Szóval a télen elkezdek kondizni. Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet combból és hasból leszedni? Mert azért hájas-husos vagyok, de jó az állóképességem( Rendészeti suliban tanulok...I. Rákóczy György Gimnázium,Derecske azon belül is a honvédelmi szakon) 172m és...
Tapasztalatok a szakmával kapcsolatban?
Esetleg valami hasonló, magyar nyelvű program? Köszi a segítséget!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!