Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Más országok drukkerei is...

Más országok drukkerei is ilyen lelkesek az eb-n, mint a magyarok?

Figyelt kérdés
Akár otthon, a hazájukban vagy ha a helyszínen vannak, akkor ott.
2016. jún. 19. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak, akik hasonlóan lelkesek. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy nekünk ez az első nagy tornánk harminc éve, szóval nálunk ez sokkal nagyobb szó most, hogy kint vagyunk, mint egy olyan ország esetében, amely kétévente ott van az Eb-n meg a vébén rendszeresen. Ennélfogva most aztán többen is utaztak ki, mint más, hasonló méretű országokból szoktak.
2016. jún. 20. 03:53
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vagyok jártas fociban, de remélem, hogy C. Ronaldo akkora gólt fog lőni a magyaroknak, hogy kiszakad a kapu
2016. jún. 22. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok foci rajongó, de a válogatott sikere csodálatosan összehozta az egész országot! Mindent félretéve drukkoltak, drokkoltunk, merthogy az izlandi meccset én is megnéztem és most ezt is meg fogom, mert imádom, hogy így összetart egy nemzet!

Én nem tudom, neked miért lenne jobb, ha "Ronaldo akkora gólt lőne, ha kiszakadna a kapu", akkor te biztosan egy portugál vagy, aki megtanult magyarul, vagy pedig egy rosszindulatú ember, aki szégyelhetné magát! Milyen már ilyet kívánni a saját nemzeted válogatottjának?! Örülnöd kellene inkább, nem gonoszkodnod, de ez úgy is lényegtelen, hiszen rajtad kívűl úgyis magyarok milliói állnak most a válogatottunk mellett!

Egyébként pedig legfeljebb a háló szakadhat ki, a kapu legfeljebb kidőlhet, de mindegy.

További kellemes gonoszkodást kedves rosszindulatú válaszadó!

2016. jún. 22. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Hát, sajnos 3-3 lett. Bár nem láttam a meccset, én jobban örültem volna ha 0 : 3 a vége. A magyarok most megérdemelték volna az alázást.

Csak egy példa, hogy miért: van egy kis szerény kapusunk: kopasz és melegítőbe játszik. Hasonlítsuk ezt össze C. Ronaldoval.. Ő jóképű, atletikus-izmos, sármos, tehetséges, gazdag, szívdöglesztő, egyszerűen tökéletes. Remélem, hogy minél előbb odavernek végre ezeknek a bohócoknak. Javarészt egy Németország - Mo. 10 : 0 meccset várnék.

2016. jún. 22. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát te hülye vagy!

Sajnos már kiestünk, de gratulálni így sem tudok neked, mert nem érted el a célod, mint KÁROGÓ.

Egy nemzet büszke a mostani válogatottra, okkal, mert igenis elértek valamit. Igen, volt egy kis szerencséjük a csoportmeccsek során és igen, kikaptunk a belgáktól, mégis emelt fővel távoztak a srácok, mert nem adták fel és az utolsó percekig harcoltak! Láttad te a tegnapi műsort a Hősök terén? Gondolom nem, ezért elmondom neked, hogy emberek ezrei voltak kíváncsiak rájuk, a válogatottra, aki 44 év után CSODÁT tett, ezzel pedig elérték, ha csak rövid időre is, hogy egy nemzet összekovácsolódjon miattuk! Ez az igazi győzelem!

Te meg húzzál el az országból, hazagyűlölő!

2016. jún. 28. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Magyarország kibukott az eb-n. Gondolom, hogy lett vagy 16. helyezett. A második hely is kevés, csak a Bajnok számít. Az oké, hogy a magyarok büszkék, de ez a magyarokon kívül senkit nem érdekel. "Csak a Bajnok nevét jegyzik meg."

Olimpián szerinted egy úszó elégedett azzal, hogy ezüstérmet nyer? Nem. "A Bajnok győz, s a vesztes elbukék."

Egy eb tizen-, huszon-, akár hanyadik hely nevetséges. Sokkal keményebben kellene dolgozni, nem pedig bohóckodni a pályán. Sírhatnak a sarokba.

2016. jún. 28. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!