Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik lenne jobb amurra?

Melyik lenne jobb amurra?

Figyelt kérdés

Áztatni a kukoricát, amíg jó büdös nem lesz, vagy megfőzni, és aromásítani gyümölcsös-édes ízekkel, vagy ugyanúgy főzve és fermentálóval megbüdösíteni?

Vagy pl az jó, ha a büdös kukorica mellé gyümölcsös bojlit etetek, és azzal csalizok? Szóval a gyümölcsöt a bűzzel lehetne keverni?

Tigrismogyorót is használnék, azt lehet bármilyen ízű, illatú kukorica mellé használni?

Köszönöm a válaszokat előre!


2014. febr. 26. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Pufi,vagy lebegő bojli,nagy eresztékkel,1 szem,a gabalyodás csökkentése miatt.

Az amur a busa vízközt jár javarészt és kevésbé eszik fenékről. Az ízesítésről..hát abból van bőven..esküszöm a...ízre. szóval,ez szerencse dolga hogy mit vesz fel.

2014. febr. 26. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a legszebb legtöbb amúr mindig az olyan gusztustalanul büdös áztatott kukoricára jött aminek a szagától hányni lehet. Persze én azzal etettem is a helyet rendszeresen.
2014. febr. 26. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!