Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ytmp3.cc biztonságos?

Ytmp3.cc biztonságos?

Figyelt kérdés
Van ez a weboldal, ahol youtube videókat lehet átkonvertálni mp4-be vagy mp3-ba. Nemrég hallottam, hogy elvileg vírusos, de én 2 éve használom ezt az oldalt és eddig semmi gond nem volt vele. Minden zenémet innen töltöm le.

2020. dec. 12. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha két éve nincs problémád, akkor mi a kérdés?
2020. dec. 12. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Malwarebytes browser guard kiegészítőt tedd fel, ha ilyesmiktől félsz

Egyébként teljesen rendben van az oldal

2020. dec. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Milyen biztonságos felhőtárhelyek vannak még ingyen?

Apple iCloud 5 GB Microsoft OneDrive 5 GB Google Drive 15 GB Google Fótok 15 GB Xiaomi Cloud 5 GB Huawei Cloud 5 GB Amazon Cloud 5 GB Flickr 1 TB (Csak nem tudom, alapból privátra teszi hogy csak én láthassam)? Samsung Cloud 15 GB

A Ztracker torrent oldal biztonságos?

Vírus előfordul rajta? Mert a pirate Bayen már futottam bele de ez az oldal jobbnak tűnik.

Hogyan tárolhatom biztonságosan az adataimat hogy ne törlődjenek? több lenn

Észrevettem, hogy időnként eltűnnek fájlok a gépemből, elsősorban video/képfájlok, ugyanis van egy elég nagy gyűjteményem ezekből kb. 2-3 mappában, és időnként rájuk nézek, és ma is kerestem bennük valamit, de már nem találtam... Régebben valamelyik windows 10...

Néhány bank egy előírást követve módosított az azonosítási rendszeren, szerintetek tényleg biztonságosabb lett így?

Leírom, mire gondolok. Korábban pl. az asztali gépen a netbank belépéshez kellett egy - fix azonosító, - "vegyes" karaktereket tartalmazó jelszó, - és egy hardveres token generátor. Most követtek egy előírást (aminek szerintem eddig is megfeleltek), és most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!