Ytmp3.cc biztonságos?

válasza:

válasza:Malwarebytes browser guard kiegészítőt tedd fel, ha ilyesmiktől félsz
Egyébként teljesen rendben van az oldal
Kapcsolódó kérdések:
Apple iCloud 5 GB Microsoft OneDrive 5 GB Google Drive 15 GB Google Fótok 15 GB Xiaomi Cloud 5 GB Huawei Cloud 5 GB Amazon Cloud 5 GB Flickr 1 TB (Csak nem tudom, alapból privátra teszi hogy csak én láthassam)? Samsung Cloud 15 GB
Vírus előfordul rajta? Mert a pirate Bayen már futottam bele de ez az oldal jobbnak tűnik.
Észrevettem, hogy időnként eltűnnek fájlok a gépemből, elsősorban video/képfájlok, ugyanis van egy elég nagy gyűjteményem ezekből kb. 2-3 mappában, és időnként rájuk nézek, és ma is kerestem bennük valamit, de már nem találtam... Régebben valamelyik windows 10...
Leírom, mire gondolok. Korábban pl. az asztali gépen a netbank belépéshez kellett egy - fix azonosító, - "vegyes" karaktereket tartalmazó jelszó, - és egy hardveres token generátor. Most követtek egy előírást (aminek szerintem eddig is megfeleltek), és most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!