Összeszedtem egy böngészőt megtámadó vírust. Hogy tüntethetném el? (nőcis részletek lent)
Olyat csinál, hogy ha netezek, elég gyakran a kívánt oldal helyett a linkbucks nevű oldalt nyitja meg. Vagy ha valamire rákattintok egy oldalon belül.
Először kiipróbált egy firefox kiegészítőt, ami elvileg blokkolná, de nem blokkolja..
Kipróbáltam egy másikat, az sem blokkolta.
Letöltöttem 3 fajta vírusirtót, amiből az egyik végül a temp-ben megtalált és törölt néhány linkbucks-os dolgot de nem sikerült így sem.
Végül csináltam egy rendszervisszaállítást, ami egy fél napig úgy tűnt, hogy megoldotta, de ma reggel megint elkezdődött.. Nagyon nagyon örülnék a segítségnek! Köszönöm előre is!!
Ez egy böngészőeltérítő vírus.
Itt le van írva, hogy kell eltávolítani (angolul), ha segít:
Nagyvonalakban (sztem csökkentett üzemmódban):
1.) böngésző előzmények, átmeneti tár, sütik törlése
2.) a megadott fájlok törlése
3.) a megadott registry bejegyzések törlése
De vszeg egy normális vírusirtó is kinyírná.
Ha nem megy, akkor kérd hozzáértő személyes segítségét, és szerezz be egy megbízható vírusirtót is (lehetőleg tűzfallal kombináltat, pl. Eset Smart Security 6), amit rendszeresen frissítesz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!