A Mobilkonzol.hu webáruház megbízható?
Valaki vásárolt már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Playstation 5 konzolt árulnak még előrendelésben. Garantált karácsony előtti kiszállítással.
Több apró hírdetési oldalon is reklámozzák magukat a Ps5 kapcsán. Ez lett furcsa nekem. Válaszokat előre is köszönöm

válasza:

válasza:

válasza:Igen. Hozzájuk tartozik.
"ORSZÁGOS INGATLANFEJLESZTŐ ÉS AUKCIÓSHÁZ Zrt. Cégünk fő tevékenységi köre új ingatlanok építése, fejlesztése és értékesítése. 2020 közepétől viszont a Zrt. tevékenységét műszaki webáruház nyitásával is kibővítettük. Így év végére elérhetővé vált mobiltelefonok és játékkonzolok webshopon keresztüli kereskedelme."
Nekem csak az lenne a kérdésem hogy honnan szerzi az árút? Mert az tuti hogy nem itthonról van. Max külföldről. 2 hétig tartott az előrendelés és még jelenleg is kapható. Fene se tudja mennyi rendelést kaptak ez idő alatt de nem hiszem hogy mind kitudják szolgálni.

válasza:

válasza:

válasza:Ma hivtuk öket. El volt mentve nekik a számom nevröl tudták ki vagyok és hogy rendeltem tőlük. (Előre utalás ps5).
Furcsak hogy elmentik a szamomat.
Azt mondták fertőtleníteni kell a csomagokat a virus miatt... es hogy 14.-én hozza a gls 18.-a szemelyes atvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Láttam ebayen windows 10 kulcsokat elég olcsón, már ilyen 1500 forintokért. Ezek tényleg működnek vagy valami átverés?
Megbízható?
A lenovo laptopom toltojet ma bedugtam a munkahelyemen. Masodszor.. Es hatalmasat pukkant, szikrazott..egy kicsit Fust szag volt.. Otthon is szikrazott neha, de akkor csak picit. Nezegetem az eredeti töltők 10 ezer korul mozognak.. Az utangyartottak valamivel...
Tudnátok ajánlani? Nem tudom eldönteni, hogy notebook.hu euronics vagy media markt oldalról rendeljek.
Ezek kozul melyik jo?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!