Az e-book hogyan működik?

válasza:Az e-book az elektronikus könyv. Pl.: [link]
Nem kell telepíteni semmit. Az a könyvnek a digitális változata.

válasza:

válasza:Én imádom. Sima reklámos kindle 4-em van. ~1 éve vettem 29 ezerért. Ma már olcsóbb. Mivel hazánkban elég szegényes a hivatalos eBook könyvek listája, ezért feketén kell hozzájutnom hozzájuk => ingyen vannak a könyvek. Viszont hátulütője a dolognak, hogy nem minden könyvet találsz meg neten. Most futottam bele egy olyan könyvbe, amit kénytelen voltam megvenni. Nagyon furcsa egy rendes könyvet olvasni már. :) Én jobban szeretem az eBook olvasót.
Könyvet usb kábellel tudsz rátenni, ha már letöltötted, illetve kindle esetében, ha van otthon wifi-d, akkor csatlakoztatod az eszközt wifire (és netre), utána gépről elküldöd e-mailben a kindle-s e-mail címedre (ha megvan az eszköz, beregisztrálod és kapsz hozzá e-mail címet, amire küldhetsz könyvet) a könyveket és magától beszinkronizálja és letölti őket az eszközre. Nem is szoktam használni a kábelt, csak töltésre.
Ami a sima kindle esetében zavaró lehet, az az, hogy a "háttér" nem teljesen fehér, hanem szürkés, de hamar hozzászoksz. Illetve ha egy drágábbik fajtát veszel (Kindle paperwhite, gondolkozom rajta rendesen én is, hogy beújítsak-e egyet), akkor már fehér a háttér és még beépített világításod is van. :) Szemet nem fárasztja úgy, mint a monitor. Ténylegesen olyan, mintha könyvet olvasnál.
Kapcsolódó kérdések:
Megbízható megoldás ez így? Vásárolt már valaki így onnan? Ha elutalom a pénzt, akkor hogy kapom meg az E-bookot, emailen keresztül átküldik nekem?
Kaptam kb 2 hónapja egy Wanna laugh vírust Facebook chaten, sajnos nem ismertem fel időben ezért megfertőzte a fiókom. A profilom ugyan helyreállt de még számítógépen is csak így enged be facebookra www.0.facebook.com. Az összes többi más weboldalt egyábként normálisan...
Láttam egy könyvet az interneten 25 000 Ft ért.És azt írta a szerző hogy ha nem tetszik akkor van rá száz napom hogy meggondoljam magam és visszafizeti pénzt. A könyvet e-book osan lehet megvenni pdf formátumban.Szerintetek ezt valahogy lekódolja hogy ne tudjam...
És adna esetleg egy link-et is megvásárolható könyvek felé?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!