Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Lenovo g505s AMD...

Van egy Lenovo g505s AMD laptopom (8GB RAM,2GB Videokártával). Egy szép napon gondolt egyet a gép és besz*rt. Azóta a "The Forest"-et sem viszi. Mi lehet a probléma, és hogyan lehetne ezt orvosolni?

Figyelt kérdés

2015. máj. 10. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Tedd tisztába.

Legalább a problémát normálisan leírnád, nem gondolatolvasást várnál...

2015. máj. 10. 04:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek. Probléma a következő: nagyon legyengült a laptop, mintha csak 2 Gb ram meg egy 500 MB videokártya lenne benne. Mintha le korlátozódott volna vagy nem tudom.
2015. máj. 10. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem melegszik túl? Nem poros? mikor volt pasztázva ujra?
2015. máj. 15. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Semmi ilyesmi. Egyszer csak lebutult.
2015. máj. 17. 01:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Habár mondjuk újrapasztázva nem volt még... ez lehet egyáltalán probléma egy másfél éves laptopnál?
2015. máj. 17. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha gyári paszta van rajta akkor gond. Az 1 év után nem a legjobb.

HA utólag pasztáztad mindőségi anyaggal akkor 2-3 évet is bír. Nézd meg hogy egy live ubi alatt is lassú e.

2015. máj. 17. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Paszta miatt biztos nem lesz lassú egy 1,5 éves gép.
2015. dec. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Miért akad a gépemen az Aion, ha a gépem bőven megfelel a játék kritériumainak?

A notebookom egy Lenovo G505s típusú gép aminek paraméterei: Processzor típus: AMD A8-4500M Quad-core (4MB L2 cache, 1.9 GHz - 2.8 GHz) Processzor frekvencia: 1,9 GHz Processzor FSB frekvencia: 4,8 GT/s Memória: 4GB DDR3 1600MHz Merevlemez kapacitás: 1...

Lenovo laptop kijelző probléma. Valaki tapasztalt már ilyet? Megoldás esetleg?

Az a problémám, hogyha szemből nézem a képernyőt, akkor olyan mintha lenne rajta egy plusz fehér réteg, amitől nem megfelelő lesz a kijelzőnek a képe, tehát a fekete szín sokkal inkább világos szürkésnek látszik. Viszont ha oldalról, vagy megdöntöm a képernyőt hátra...

Nem reagáll a laptopom. Mi lehet probléma?

Sziasztok van egy lenovó laptopom egy istenverte letörölte nekem a biost és igazábol semmi nem jött be rajta, de bekapcsolt. ma reggel utána néztem és láttam megoldást de már be se akar kapcsolni. egyszerűen mint ha nem kapna áramot, cseréltem adaptert, aksit mindent...

Lenovo g505 probléma F gombokkal?

Sziasztok lenovo g505van és mikor játszok nem érzékeli az F1,F2...stb gombokat mert mindegyikre van külön funckió pl F1=némítás F2=halkítás f3=hangosítás f4 = kilépés az adott ablakból...stb na alényeg ,hogy ezt ,hogy tudnám orvosolni ,hogy mikor f1et nyomok normálisan érzékelje játékban pl?

Lenovo laptopom már egy jó ideje azt írja ki, hogy "Egy pillanat". Mi baja van?

Éppen leállt a netem, ezért nyomtam egy CTR ELT DELETE-t.. Erre kiírta, hogy "Egy pillanat" Ez volt körülbelül 1-2 órája.... Mi lehet a probléma és hogyan lehet megoldani? Sürgős lenne. Köszönöm a segítséget előre is!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!