Van egy Lenovo g505s AMD laptopom (8GB RAM,2GB Videokártával). Egy szép napon gondolt egyet a gép és besz*rt. Azóta a "The Forest"-et sem viszi. Mi lehet a probléma, és hogyan lehetne ezt orvosolni?

válasza:Tedd tisztába.
Legalább a problémát normálisan leírnád, nem gondolatolvasást várnál...

válasza:

válasza:Attól függ. Ha gyári paszta van rajta akkor gond. Az 1 év után nem a legjobb.
HA utólag pasztáztad mindőségi anyaggal akkor 2-3 évet is bír. Nézd meg hogy egy live ubi alatt is lassú e.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A notebookom egy Lenovo G505s típusú gép aminek paraméterei: Processzor típus: AMD A8-4500M Quad-core (4MB L2 cache, 1.9 GHz - 2.8 GHz) Processzor frekvencia: 1,9 GHz Processzor FSB frekvencia: 4,8 GT/s Memória: 4GB DDR3 1600MHz Merevlemez kapacitás: 1...
Az a problémám, hogyha szemből nézem a képernyőt, akkor olyan mintha lenne rajta egy plusz fehér réteg, amitől nem megfelelő lesz a kijelzőnek a képe, tehát a fekete szín sokkal inkább világos szürkésnek látszik. Viszont ha oldalról, vagy megdöntöm a képernyőt hátra...
Sziasztok van egy lenovó laptopom egy istenverte letörölte nekem a biost és igazábol semmi nem jött be rajta, de bekapcsolt. ma reggel utána néztem és láttam megoldást de már be se akar kapcsolni. egyszerűen mint ha nem kapna áramot, cseréltem adaptert, aksit mindent...
Sziasztok lenovo g505van és mikor játszok nem érzékeli az F1,F2...stb gombokat mert mindegyikre van külön funckió pl F1=némítás F2=halkítás f3=hangosítás f4 = kilépés az adott ablakból...stb na alényeg ,hogy ezt ,hogy tudnám orvosolni ,hogy mikor f1et nyomok normálisan érzékelje játékban pl?
Éppen leállt a netem, ezért nyomtam egy CTR ELT DELETE-t.. Erre kiírta, hogy "Egy pillanat" Ez volt körülbelül 1-2 órája.... Mi lehet a probléma és hogyan lehet megoldani? Sürgős lenne. Köszönöm a segítséget előre is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!