A gépem inditáskor ki írja, hogy probléma merültfel a következő inditásakor (itt program név) a hiba: elem nem található. tudom, hogy nem található mert letöröltem, miért nem tudja a gép?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akárhányszor elindítok egy nagyobb játékot, mindig rendesen fut, de egy váratlan pillanatban lefagy az egész gépem, és nem reagál se egérre se billentyűre és ki kell nyomni. Vártam egyszer 2 órát, ugyanúgy le volt fagyva. Újratelepítettem a gépet, ugyanúgy fagyott....
Szóval telepítéskor kiválasztom az egyéni (haladó) telepítést és megjelenik a meghajtó, én ezt most meg szeretném osztani (több particíó), de nem tudom, mert nem engedi. Nem tudom, hogy összefüggésben van-e azzal, h régebben egy progival összevontam az összes...
Tulajdonságok: Processzor: Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20 Ghz Ram: 4,00 (2,35 használható) Videókártya: Geforce GT 620M (1 GB) Bit: 64x Op rendszer: Windows 7 Ultimate
Windows 10 rendszerem van, de már Windows 7-nél is tapasztaltam ezt a problémát. Ha például keresek vmit a start menüben és rámennék a találatra akkor miután az egeret elviszem a tálcáról akkor eltűnnek a találatok.(Ezt még csak Windows 10-nél tapasztaltam) Ugyanígy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!