Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megtelt a C meghajtó, de...

Fe.eszter kérdése:

Megtelt a C meghajtó, de mindent a D-n tárolok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megtelt a C meghajtó, utána néztem, hogy miket kéne róla törölni és sokan a TEMP-et íták, hogy onnan tisztogassunk. Fogalmam sincs, hogy miket kéne onnan. egy született anti-informatikus vagyok ehhez. Kérlek segítsetek!

2016. jún. 24. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
/*
2016. jún. 24. 18:11
 2/8 Hominida ***** válasza:

Ha a D-n van elég hely, akkor egyelőre ne töröld a TEMP tartalmát, hanem tedd át a D-re, a C-ről utána törölve.

Töltsd le a Folder Size programot. ( [link] Keresgéld meg a legnagyobb méretű, legalább több gigabyte-os mappákat, írd fel a helyüket. Persze a Windows mappa nem kell, hanem csak azon belül az extrém nagyok. Aztán újra érdeklődnöd kell.

Van egy rossz hírem: láttam olyan Windows 8.1-es rendszert, ahol 60 gigabyte szemét volt, de azok a rengeteg automatikus frissítés után maradtak. A Microsoft azt írta a honlapján, hogy annak a törlése kinyírhatja az egész rendszert. Köszönjük. Sajnos lehet nálad is ilyen helyzet, majd kiderül.

2016. jún. 24. 18:24
 3/8 Hominida ***** válasza:
A TEMP mappát magát ne töröld!
2016. jún. 24. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi, megpróbálom.

Magát a mappát nem akartam törölni, csak ami benne van. rengeteg szöveges dokumentum, amit ha megnyitok előjön rengeteg betű és szám..

2016. jún. 24. 18:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Esetleg lehet az az okozója, hogy a D-n van rengeteg kép? van ne is keressek összefüggést? tényleg vigyáztam, hogy a letöltések is a D-re menjenek. szóval minden azon van.
2016. jún. 24. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Lomtár rendszeres ürítése, mert az is foglalhat be helyet

2. Temp mappa tisztogatása (A temp mappa attól Temp, mert ideiglenes fájloakt tárol, meaning - csaknem mindent törölhetsz onnan probléma nélkül)

3. Letöltéseket is tessék tisztán tartani, minthogy az is a C-n van.

2016. jún. 24. 19:23
 7/8 Hominida ***** válasza:
Nálam is majdnem minden program a D-n van, a dokumentumok az E-n, de igazság szerint van S meghajtóm is. :-)) Szóval az, hogy a D-n mi van, az tényleg nem sokat játszik a C foglaltságában. Jól csináltad, hogy a C-t tehermentesíteni próbáltad. Más lesz itt a gond.
2016. jún. 24. 21:50
 8/8 Gábor_79 ***** válasza:
Mikori telepítés is, hogy eddig nem tűnt fel? Valószínű az automatikus rendszer mentések vették el a helyet. Vezérlőpult > Rendszer > Rendszerbiztonság (balra)> rendszerbiztonság fül alatt tudsz utánanézni, hogy mekkora a C meghajtó megengedett foglalása mentéseknek.
2016. jún. 25. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!