Ez most szektorhiba vagy nem?
Én nem értem az egészet most. Volt egy áram szünet hirtelen kikapcsolt a gépem bejött a windows scandisk programja le ellenőrizte eredményként 4 kb szektorhibát irt. Megnéztem Hdd sentinel programmal az nem ir ki semien szektorhibát. hogy ennyi meg ennyi van rajta pedig ugy csinálta már nekem egy régi vinyón és tényleg elromlott az egész.De ez annyit ir mint másfél évvel ezelőtt is.
A merevlemez 4 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Nincs szükség beavatkozásra.
És a SMART fülnél is ugyan ott van felkiáltó jel mint régen 196 Reallocation Event Count nál
de ez a program szektorhibáról nem is ír.
Most melyknek higyek? A sentinel ugyan azt mutatta mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!