Nem jó az egér görgő, mit tegyek?
Ha görgetem akkor elsőre nem érzékeli aztán meg össze vissza mozog.
Az egeret kb 2 hónapja vettem, kosz se hinném hogy ment bele, van hozzá egérpadom is.
Az egér: [link]

Ahogy az #1 írta már első ránézésre lehet látni hogy valami kínai szar. Ha macros egeret akarsz venni játékra akkor felejtsd el ezeket a vacak szarokat, és vegyél márkásat.
Az évekig ki fog szolgálni.

Jaja, ez egy gagyi vacak, mér nem is néz ki jól.
Egérből csak normális márkát érdemes venni: Logitech, Razer, A4tech, Genius, Steelseries

#3 az A4tech bár minőségben és megbízhatóságban veri néhány 2x-3x olyan drága vetélytársát, már nem érdemes venni.
Hiába kapsz egy minőségi egeret 10 ezer alatt, egyre több online multi játék teszi tiltólistára.
Legutóbb a Facepunch tiltotta le az összes A4tech egeret, magyarán egy Rust szerverre se tudsz fellépni ha A4tech egeret használsz. Hogy ez mennyire volt észszerű lépés...? hát kb. semennyire. Minden esetre jól megszopattak néhány 10 ezer játékost, akik ilyen egérrel játszottak.
"csaló" egérnek titulálják, holott a többi márka ami macros ugyan azt a funkciót tudja. Szóval nem is értem hogy mi volt ez az egész, mintha az elmúlt években szándékosan bojkottálnák az A4tech egereket.
Lehet a konkurens macros egér gyártók keze van a dologban.
Mindenesetre haverjaim macros Razer meg Corsair egerekkel ugyan úgy nyomják tovább a macrozást a Rustban :D
Nem lehet tudni a jövőben melyik másik multis játékban kap majd tiltást az A4tech, szóval én inkább már nem vennék, hiába olcsó és jó.

#5 márpedig a PUBG-ben sem lehet A4tech egeret használni jó ideje, ugyan úgy nem enged be a szerverre. Ezen kívül van még másik 2 multi játék ahol szintén tiltólistás az A4tech egér, csak már nem tudom melyek azok.
Most meg a Rust.
Nem hivatalos infók szerint az R6-ban is lesz ilyen tiltás nemsokára.
Szóval ha akarsz ezekkel a játékokkal játszani és A4tech egérrel rendelkezel, akkor kénytelen leszel másik egeret venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!