Intel i5 4460 vs AMD FX 8350?

válasza:

válasza:Ez a kérdés felmerült asszem 3 éve is.
Akkor is az I5-4460-t mondtam, ez most sem változott.
Sajna a bulldozer már akkor rossz ajánlott volt amikor megjelent és a túlhozott változok sem éppen hozták az elvárt szintet.
Bár hozzáteszem hogy azért egy 1200AF megszorongatja mind kettőt, és jelentősen újabb is.
Elgondolkoznék a helyedben inkább azon.

válasza:Szerintem mindkettő csak NAGYON nyomott áron éri meg. Az i5 kevesebbet zabál, de 4 mag 4 szál ma már elég szűkös. A Piledriver a megjelenésekor nagyon felsült, viszont a Ryzen óta az átlag proci mag thread szám nagyon megnőtt. Az átlag középkategóriásnál 4-6-ról 6-6/12-re, így sokkal jobban öregedtek.
Ha ez a kettő a lehetőség, akkor gondolom nincs alaplapod sem. Így egyiket sem. Így használt első generációs Ryzen 5. Lehet, hogy nem a sláger 1600 AF lesz, de még így is eleve jogg helyzetből indulsz és alaplaptól függően Ryzen 7 2700X-ig jó eséllyel fejleszthetsz később.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostani konfigom: i5 760,4x 2 giga ram, gtx 1050 ti,300 watt táp. I5 2400, vagy fx 8350 en gondolkozom. Nem sok keretem volna rá sajnos. Játékra kéne főleg. Full hdn. Jelenlegi procim sajnos már harmat gyenge.
40-80eFt közötti összeget szánnék rá, írhattok többet is legyen válogatási lehetőség. Előre is köszönöm!
Van egy i53470 em szerintetek megéri lecserélni fx 8350 re? Video kari 1050 ti oc 4gb, játékra kellene
Egy i5 7500 on vagy pedig egy Fx 8350 octa core on gondolkodok. Szerintetek melyiket?
mindenhol azt látom hogy az fx 8350 még gyengébb mint a g4560 és hogy az a processzor milyen erős de akkor miért fele olyan olcsó mint pl a többi intel? minden videón azt látni hogy a g4560 mindent jól visz full hd-ban, magas grafikán ez nem hülyeség?akkor minek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!