Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Virtuális valuta bányászat?

Virtuális valuta bányászat?

Figyelt kérdés
Lenne egy lehetőségem, hogy 1-2 milliót be fektethetnék bányászásba. Áram az ingyen lenne (500fős hotel Ausztria) főnök azt mondta, hogy nyugodtan. Szóval olyan kérdésem lenne, hogy így meg érné valamit bányászni vagy nem annyira? Vagy esetleg valami más ötlet amihez áram kell jobban + hozzá valami gép? Ti mibe kezdenétek bele?
2020. júl. 29. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
A fonok megengedge, hogy ingyen uzemeltess nala ket-harom szobanyi banyasz celhardvert??!
2020. júl. 29. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
2 - 3szobányi hardver nem 1-2misi...ha komoly gépeket vesz... És igen, mondtam neki, h mi lenne azt mondta, hogy csinálsz amit akarsz.
2020. júl. 29. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tuti az ingyenáram, akkor persze, megéri, de gyanús nekem, hogy nem lenne hiszti, mikor megjön a villanyszámla a főnöknek.
2020. júl. 29. 21:58
 4/4 anonim válasza:
79%

"főnök azt mondta, hogy nyugodtan"

Majd ha megkapja a villanyszámlát, akkor már nem lesz olyan nyugodt. Voltak már ebből balhék máshol.

2020. júl. 30. 13:07

További kérdések:

Ez a pendrive véglegesen tönkrement? Többi lent.

Adott egy 1,5 éves ADATA UV128 64GB os pendrive amire éppen írtam egy mappát és megszakadt a folyamat(a windows úgy érzékelte hogy megszűnt a kapcsolat küldte is a hangjelzést majd azonnal visszajött) azóta a pendrive read-oly állapotban van a windows azt mondja nem ő...

Mit lenne érdemes fejleszteni?

Van egy már elég réginek mondható gépem: - I7 8700K - Asus Z370G Gaming Wifi AC alaplap - 32GB DDR4 RAM - RTX 3070 - Seasonic Focus Plus 650W Táp Meg a szokásosak (SSD, hűtők, stb) Szeretném egy kicsit fejleszteni a rendszert, viszont nem akarok nagyon sok...

Mennyi a megfelelő hőfok GPU-nak?

GeForce RTX™ 3070 VISION Kártyám van, és játék közben kb. 75 fok körül mozog. Tudnátok segiteni hogy mennyi lehet ennek a kártyának a max hőfok ami fölé nem nagyon kellene mennie?

Alábbiakat vettem Tápegység: Chieftec GPS-600A8 Box 600 W Processzor: Intel Core i5-13400F Alaplap: Gigabyte H610M K DDR4 RAM: 16 GB...

A (nem alkalmas játékra stb hozzászólást kérem mellőzd mivel nem ez volt a kérdés..)

Milyen gépet vegyek - ó jaj - ?

Lokálisan futtatnék klf AI modelleket. Ehhez szeretnék egy gépet vásárolni/összerakni, olcsón. De nem tudom, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie a gépnek. Azt már előre írom, hogy videokártyában nem gondolkozom, mert drága, ráadásul, annak memóriája véges....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!