RTX 3060 Ti vagy 3070?
Megéri azt a bő 65 ezer forintos árat a 3070? Csak mert a 3070 az elvileg egy 2080 Ti szinten van. A 3060 Ti pedig jobb a 2080 Supertől.
És a sima 2080 nem tudott sok előnyt hozni az 1080 Ti-hez képest. Ezért jött a Super és az már egy korrekt csúcs vga volt. De így a 2080 Ti-hez is közelebb került a teljesítménye.
Ahogy elnézem a 3070-nek a felára nem olyan indokolt a 3060 Ti-vel szemben. Megéri a 3070-et venni? Főleg egy Ryzen 5 3500 4.4GHz mellé?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nézegettem a 3060Ti-t találtam, még aránylag jó áron igaz LHR-es változat néztem volna 6700XT-t is de az jóval drágább igaz 12gb ram.
Csak játékra. Miért van ekkora ár különbség?
Egy hozzászólásba láttam hogy ennél a szériánál mindegyik kártya LHR ez igaz? Több oldalon ezek nincsenek feltüntetve azért kérem . Eddig úgy tudtam hogy a rev. 2.0 től LHR az RTX széria.
gaming streamelésére veszek gépet és érdekelne melyik paraméterek a kedvezőbbek ebben. mert pl az 10900Ki9-több szálon fut ami úgy tudom jobb streamhez de az i9 11900K meg gyorsabb magasabb óra jellel és kicsivel drágább is úgy hogy érdekelne mit hogyan érdemesebb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!