Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A sima SD-kártya helyettesíthe...

A sima SD-kártya helyettesíthető micro SD-vel és adapterrel?

Figyelt kérdés
Szükségem van sima, normál méretű SD-kártyára. A boltokban azonban nagyrészt micro SD + adaptert árulnak. Kérdezem, hogy a mSD+adapter helyettesíti-e a rendes SD-kártyát, és, ha igen, hogy a gyakorlatban ez működőképes-e vagy csak gagyi az egész. Köszi.
tegnap 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy lenne gagyi? Hogy jut ilyen az eszedbe?
tegnap 14:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs vele tapasztalatom, azért kérdezem. Idáig simán vettem sima 16-os, 32-es, 64-es SD-kártyát, de ahogy írtam, egyre kevesebb van. Miután manapság sokminden sz*r, gondoltam, rákérdezek.
tegnap 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Éppenséggel nekem sincs tapasztalatom, de soha semmilyen hírt vagy panaszt nem olvastam ilyenről. Amúgy azt sem gondolom, hogy "manapság sokminden sz*r" lenne.
tegnap 16:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
tegnap 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sőt sebességben a micro jobb is lehet akár. Hagyományos fényképezőgépben használom.
tegnap 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szükségem van sima, normál méretű SD-kártyára."

[link]

Annyi van, hogy el is adnak belőle. 😉

Nekem van több "adapteres" is mind működik, hibáról nem tudok beszámolni.

tegnap 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!