Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit érhet az alábbi gép...

Mennyit érhet az alábbi gép (laptop)?

Figyelt kérdés

CPU: I5 9300H

GPU: GTX1660Ti 6GB

RAM: 2x8GB DDR4 2666MHz

SSD1: Kingston 256GB

SSD2: Samsung 970 EVO 1TB

15,6" FullHD 120Hz kijelző.

Magyar kiosztású billentyűzet.

márc. 3. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ártéke függ a laptop típusától, és az akku állapotától is.
márc. 3. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:

MSI GF65 de ebből annyi verziót adtak ki, hogy szerintem ezzel sokra nem megy az ember, ráadásul RAM és SSD bővítést is kapott az évek során.

Az akku működik, soha nem volt ennek a gépnek az erőssége és igazából nem is használtam soha erről.

márc. 4. 06:03
 3/4 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:

120-140 ezer HUF. De ha látszik rajta a használat akkor inkább 120 ezer HUF alatt.

Telepet töltsd fel és úgy futtass egy Windows akkumulátor ellenőrzést, ott kiírja a részleteket.

márc. 6. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A gombok már ragadnak a kosztól? A dohányfüst szaga már 2 szobával arrébb is érződik? Szerencsére, mert a billentyűzete alatt felhalmozódott uzsonnamaradék odavonzaná az egereket..

Na az ilyesmi is jelentős árbefolyásoló tényező. 😁

márc. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Lenovo V15 AMN (Ryzen 3 7320U 8GB ram model) laptopban hogy kell SSD-t cserélni?

Nő vagyok, nem szoktam szerelni, sose szereltem szét laptopot. Mi kell hozzá? Jelenleg egy 2242 SSD van benne, ami csak 256gb, helyére egy Samsung 512GB SSDt tennék, viszont még nem vettem meg, AI-ra hivatkozva tudom, hogy 2242 kell benne. Egész olcsón tudnám venni,...

Ezen a retro laptopon elmegy a Gta Vice City,San Andreas,Cod1-2?

Intel Celeron M570 1GB DDR2 800Mhz Sis 3 Mirage Win Xp alatt természetesen.

Laptop ventilátor miért nem müködik?

Van egy ilyen régebbi laptop Tudtommal bekapcsoláskor a ventilátornak bekellene indulnia.Vagy akkor indulna be ha elér egy bizonyos hőfokot?Esetleg v mi program van amivel manuálisan belehetne inditani már bekapcsoláskor mondjuk a rendszerbe?

Megérné megvenni ezt a felújított latopot?

200.000 Ft körüli összeget tudnék szánni a dologra, eredetileg újat kerestem, de ezen megakadt a szemem: Még 15 ezer Ft kedvezményt is kapnék rá, így beleférne valamilyen kiegészítő lehetőség, melyiket választanátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!