Hány cm a 23 colos LCD monitor? Nem tudom el e fér az asztalomon, help!

válasza:A 23 colos az átló. 16:9 es képaránnyal számolva ki lehetne számolni a szélességet, magasságot, de még ott az állvány.
Mi lenne, ha megkeresnéd a monitor pontos leírását a neten, ott le szokták írni a méreteit.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van e olyan átalakító, vagy kábel, amely lehetővé teszi egy monitor rákötését a PS-re?
Segítsen valaki ,mert nem találok monitor se értelmeset se 1 milio alatti árba. -2-3ms osra lenne szükségem. -100 120 hz. -LED Full HD. olyan 50 körül de jobb lenne ha olcsóbb lenne. Köszönöm a fáradozását aki segítene nekem!!
CRT monitorról van szó. A kép élességével alapjában véve szerintem nincs gond, persze ahogy gyengül a fényerő, már nem látszódik olyan élesnek a kép. Nem folyamatos, fokozatos halványodásról van szó. Egyszer gondol egyet, gyengül (vagy nagyon elsötétül), máskor meg...
18,5˝ Samsung S19A300N LED 5ms monitor vagy a 21,5˝ Samsung E2220N 5ms Wide 16:9 TFT-LCD-s árban ledes olcsóbb de kisebb is
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!