Miért eszik sok memóriát a gépem?
A Gép Adatai!
Intel core 2 duo E8400 3ghz
Geforce 9600 gt 1024 MB
4 GB memória 800mhz 2x2gb
Karban is van tartva rendesen!
használok különféle optimalizáló programokat, Cleanereket,
megfelelő vírusirtóm van, nem melegszik túl, töredezettség mentesítek is.
A win7 eleve sok mem-et eszik. Ráadásul minden letöltött és telepített program telepíthet különféle dinamikus könyvtárakat, amik betöltődhetnek a memóriába és ott maradnak. Szóval, ha sok kicsi programot szedtél le mostanában, pl: cleaner, vagy virusírtó egyéb diagnosztizáló progik stb. stb. akkor azok lehet, hogy segítenek a memória feltöltésében.
Nézd meg a futó szálakat és , hogy mi mennyi memóriát fogyaszt. És a furcsa sok ememóriát fogyasztó programszálakra keress rá a google-n. És nézd meg, hogy esetleg nem - e vírus.
Több tippem egyelőre nincs. Ahhoz látni kéne a gépet.
Nekem egy éve van fent a Win7, és most a böngészőm és egy fájlkezelő és a Thunderbird fut. A memóriafogyasztás 2,2 Gbyte. Bár elég régóta be van kapcsolva a gép és sok mindent futtattam ezelőtt, így alapból nem tudom mennyit tölt be.
Tölts le 1 memória tisztitó/optimalizáló progit.Esetleg lődd ki a felesleges folyamatokat/szolgáltatásokat.
(memória tisztítónak ajánlom azt ami az IObit Toolbox-ban van,ingyenes,a nevére pedig nem emlékszem,de könnyen meg fogod találni,ha leszeded a Toolbox-ot a hivatalos oldalról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!